FOTO by H&M

Dekor

Šarmantna ukrasna lampa odagnat će mrak i stvoriti cozy atmosferu!

Daria Lovrić 12. siječnja 2023.

Stvorite šumsku idilu u domu!

Za siječanj kažu da je najdepresivniji mjesec u godini. Prije nekoliko dana smo pospremili božićne ukrase i naš prostor možda sada djeluje isprazno i hladno, međutim uz nekoliko trikova može ponovno zablistati.

Iako nas vrijeme početkom 2023. mazi zrakama sunca i poprilično visokim temperaturama, niske temperature, padaline i sivi oblaci nisu nešto neočekivano za ovaj period u godini. Narednih nekoliko mjeseci više ćemo vremena provesti unutar vlastita četiri zida, zato je odličan trenutak da ga ukrasimo s nekoliko detalja koji ne iziskuju preveliki budžet.

Lampa za sve koji obožavaju boho stil uređenja!

Zanimljivi i neobični ukrasi od prirodnih materijala neutralnih tonova odlično se uklapaju u sve stilove uređenja i sjajan su dodatak svakom prostoru čineći ga toplijim. Najtraženiji komadi su najčešće napravljeni od prirodnih materijala poput drveta, bambusa i ratana.

Unutar H&M home kolekcije pronašli smo preslatku lampu od ratana koja će biti savršen dodatak vašem cozy kutku i unijeti dašak šumske atmosfere.

Stolna pletena lampa u obliku žira širi meku svjetlost i daje prostoriji toplinu i ugodu. Lampa visine 22,5 centimetara ima promjer od 17 centimetara i radi svojih neutralnih tonova odlično će se uklopiti u svaku prostoriju i stil.

H&M lampa u obliku žira
H&M lampa u obliku žira

Ako je i vas očarala ova krasotica škicnite unutar H&M web trgovine, a njezina cijena iznosi 59,99 €.