FOTO by Jimmy Choo

Moda

Jimmy Choo lila krasotice prava su modna fantazija!

Daria Lovrić 04. siječnja 2023.

Kome ne treba još jedan par obuće?

Jimmy Choo je poznati modno brend cipela o kojima maštamo od malih nogu. Obuća kultnog brenda ističe se atraktivnim dizajnom i upečatljivim izgledom koji ih čini prepoznatljivim diljem svijeta.

Moramo priznati da često posjećujemo web brenda kako bi škicnuli nove modele i jednog dana si priuštili famozan par za kojim će se svi okretati.

Dosad smo već pisali o prekrasnim modelima s predimenzioniranim mašnama i predstavili SAEDA primjerke, a sada je vrijeme da predstavimo još jedan par.

Luksuz kakav zaslužujemo

Riječ je o BING modelu koji dolazi u čak šest boja – klasičnoj crnoj i bež, nude, candy ružičastoj, upečatljivoj crvenoj i aurora ljubičastoj.

Jimmy Choo BING cipele u lila nijansi

Naš favorit je par u lila boji koja je najljepša i najpopularnija u cijeloj paleti pastelnih boja. Sudeći prema modnim trendovima lila nijanse ne odričemo se u hladnim zimskim mjesecima, a u idućem periodu ona će nastaviti svoju vladavinu.

BING model napravljen je od lakirane kože, a njegov prekrasan slip on dizajn čini ga jedinstvenim i vizualno izdužuje nogu. Potpetica od deset centimetara i remenčić ukrašen kristalnim detaljima unijet će dašak glamura u vaš outfit i istaknuti vas u masi.

Ako je i vama želja posjedovati barem jedan model Jimmy Choo cipela vrijeme da krenete sa štednjom i ovim luksuznim modelom začinite svoju garderobu.

Za lila ljubimice morat ćete izdvojiti 850€, a možete ih naručiti putem Jimmy Choo web trgovine.