FOTO by Instagram @jimmychoo

Moda

Luksuz kakav zaslužujemo – Jimmy Choo cipele u glam izdanju!

Daria Lovrić 27. listopada 2022.

Dizajnerske cipele koje bi rado uvrstili u svoju kolekciju!

Jimmy Choo obuća, ističući se atraktivnim dizajnom i famoznim izgledom poznata je u cijelom svijetu. Ljubiteljice cipela željno iščekuju svaku novu kolekciju i duži period izdvajaju određene iznose kako bi si jednog dana mogle priuštiti krasotice s njihovim potpisom.

Jimmy Choo je jedna od vodećih svjetskih luksuznih marki s izraženim osjećajem za glamur i već nas mnogo godina oduševljava svojim modelima cipela i torbica. Dosad smo već pisali o prekrasnim modelima s predimenzioniranim mašnama i predstavili SAEDA primjerke, a sada je vrijeme da predstavimo još jedan par u glam izdanju!

Jimmy Choo  SAEDA u šljokičastom izdanju 1
Jimmy Choo SAEDA u šljokičastom izdanju

Jimmy Choo salonke dostojne crvenog tepiha!

Brišući granice između cipela i nakita, SAEDA salonke u glamuroznom upečatljivom izdanju sa šljokicama idealan su izbor za nadolazeći period kada je najvažnije zablistati u što većem sjaju.

Jimmy Choo  SAEDA u šljokičastom izdanju
Jimmy Choo SAEDA u šljokičastom izdanju

Kultni stil Jimmy Choo salonki krasi delikatan kristalni lanac s kojeg visi jedan kristal i nježno ukrašava gležanj poput nakita.

Jimmy Choo SAEDA u šljokičastom izdanju

U ovim gracioznim sandalama s potpeticom od 10 centimetara osjećat ćete se kao modna ikona i mamiti poglede gdje god se pojavite.

Jimmy Choo SAEDA u šljokičastom izdanju

Ako je i vama Jimmy Choo najveća slabost, preporučujemo vam da krenete sa štednjom na vrijeme i priuštite si ovaj divan model koji će se odlično uklopiti u novogodišnji outfit, ali i kasnije u sve svečane odjevne kombinacije.

Jimmy Choo SAEDA u šljokičastom izdanju

Cijena ovih krasotica iznosi 950€, a možete ih škicnuti putem Jimmy Choo web trgovine.