FOTO by Jimmy Choo

Moda

Jimmy Choo lila bombončići rezervirani za sve fashionistice!

Viktoria Mikulić 20. siječnja 2023.

Salonke i torbica poznatog brenda elegancija su na kvadrat…

Iako mnogi smatraju da bismo najviše trebali ulagati u ono što nosimo svakodnevno jer je to ujedno i najisplativije, svaka trendseterica zna da su upravo one stvarčice koje možemo odjenuti samo u određenim prigodama, one koje nas najviše očaravaju.

Pripadnice nježnijeg spola posebno su slabe na torbe i cipele, osobito kada dolaze s kultnim potpisom.

Spremne smo izdvojiti veći iznos ne bismo li uz sebe imali bezvremenski primjerak kojem se uvijek možemo rado vraćati. Muškarci tu ljubav prema cipelama i torbicama možda ne mogu shvatiti, baš kao ni mi onu prema nogometu. No ništa zato, bitno da svatko ima svoje zadovoljstvo i da se jedni drugima ne miješamo u odabir, zar ne?

Jimmy Choo lila matching duo prava je modna fantazija!

jimmy choo matching set

Ako u nadolazećim mjesecima imate neku važnu prigodu, satenske salonke i torbica duo su kojem nećete moći odoljeti. U omiljenoj lila boji, s detaljem mašne, Jimmy Choo matching set bit će finalan touch vašem svečanom looku.

jimmy choo matching set

Riječ je o modnim dodacima u koje vrijedi investirati jer ćete ih uvijek moći nositi. Saten je materijal koji predstavlja eleganciju, a mašna je uvijek popularna kod accessoriesa, dok je lila nijansa proljetni favorit već godinama.

Za sve koji se žele počastiti za početak godine, ova ljupka clutch torbica i potpetice dostojni su crvenog tepiha. Riječ je o modelu salonki u kojima ćete moći provesti sate na plesnom podiju, budući da dolaze s potpeticom od 5 centimetara.

Tko kaže da moda i udobnost ne idu zajedno… Više detalja o novim Jimmy Choo bombončićima potražite na LINKU!