FOTO by Instagram @kikomilanoserbia / @catrice.cosmetics / @ kikomilano

Ljepota

Jesenske nijanse ruževa – otkrili smo koje su trendi boje u narednim mjesecima!

Daria Lovrić 15. rujna 2023.

Nova sezona – novi trendovi! Jarke boje, šljiva, čokolada i glossy lips su naši jesenski favoriti!

Idući tjedan ulazimo u jesen, najraskošnije godišnje doba, a čini nam se kao da smo se još jučer brčkali u moru. Iako je naglo zahladilo mi smo presretni jer je vrijeme za promjenu garderobe i napokon ćemo moći isfurati omiljene jesenske komade.

Osim promjena u oblačenju, najraskošnije godišnje doba donosi i nove trendove u make up industriji. Mi smo maksimalno spremni na sve što nam stiže, udobne džempere, tople napitke i veliku preobrazbu ruževa.

U našoj make-up torbici najčešće u jesenskim mjesecima prevladavaju zemljani tonovi, međutim ove sezone došlo je do sitnih promjena, barem kada je riječ o ruževima.

Jesenske nijanse ruževa – probudite zavodnicu u sebi!

Statement usne

Upečatljiva boja usna zauzima glavnu riječ. Ako niste sigurni koju boju izabrati isprobajte koraljno crvenu, boju fuksije i bobičastog voća.

Niti ova sezona ne može proći bez jarkog crvenog ruža koji je must have u našoj beauty rutini. On stoji svima, nosimo ga cijeli dan, od jutra do večeri, a ove godine, osim u mat verziji, nosimo i one sjajne.

  Catrice ruž za usne
Catrice ruž za usne

Sjajne usne

Mat ruževi za usne uvijek će imati posebno mjesto u našem neseseru, ali sudeći prema make-up trendovima, 2023. godina je u znaku sjajnih usana. Sjajne i hidratantne formule posebno su bile popularne početkom 2000-te, međutim sada se vraćaju na velika vrata. Uz sjajnu formulu vaše će usne vizualno izgledati punije i dati će vašem licu mekoću.

Essence sjajilo za usne
Essence sjajilo za usne

Topli smeđi tonovi

Devedesete vladaju modnim, ali i beauty svijetom. Smeđa boja ruža te sve njene varijante, laskaju svakom tonu kože i daju licu određenu dozu topline. Boja kave, čokolade ili tamnija nude nijansa, odlično će se uklopiti u svaki outfit i dati notu sofisticiranosti i profinjenosti.

Šljiva

U jesenskim kolekcijama ruževa zadnjih nekoliko sezona naglasak je na bojama patlidžana i šljive. Kod korištenja tamnih i zagasitih tonova treba paziti na odabir ostatka make-up proizvoda kako cijeli look ne bi izgledao previše mračno. Intenzivne i tamne boje ne vole nepravilnosti stoga ruž morate savršeno nanijeti.

Essence ruž za usne / Catrice ruž za usne