FOTO by Instagram @discerning_spark / @catrice.cosmetics

Ljepota

Jesenske nijanse ruževa – probudite zavodnicu u sebi!

Mia Vodopija 06. listopada 2021.

Postoji li što bolje od kremastog tamnog ruža?

Najšarenije godišnje doba je sa svojim bojama stiglo u grad. Već smo zabundani u naše udobne džempere te uživamo u toplim čajevima, kavama i vrućim čokoladama.

Dok tako razmišljamo o prolaznosti doba uživajući u toplom napitku, vrijeme je da se oprostimo od svijetlih nijansi koje smo nosili tijekom godine i da se ushićeno vratimo zagasitim i dubokim nijansama za ovo godišnje doba.

Konačno, sve tamne i sjajne nijanse od dubokih bobičastih do tamno crvenih oživljavaju i rado ih nosimo u torbicama. Klasične boje ruževa za jesen bi bile boja tamnih bobica, tamno crvena, crvena s nijansama smeđe, crveno ljubičasta…

55,00 kn

Danas vam donosimo pet najboljih jesenskih ruževa koje možete pronaći na stranici Notino.hr.

32,00 kn

Kremasti, postojani, dugotrajni, ovi sjajni i mat ruževi zagarantirani su makeup proizvodi bez kojih nećete moći izaći iz kuće ove jeseni.

93,00 kn

Iako je lijepo gledati skupocjene dizajnerske ruževe, ipak smo obožavatelji onih cjenovno prihvatljivijih koje možemo naći u lokalnim drogerijama. Tko ne voli provoditi vrijeme u drogeriji pažljivo promatrajući svaki zanimljivi proizvod i uspoređivati sastojke nekoliko njih?

32,00 kn

Kremaste teksture i ovi prekrasni jesenski ruževi našli su se na listi najboljih jesenskih boja za usne koje ćete isprobati 2021.

23,00 kn

Nadamo se da smo vas inspirirali ovim zanosnim jesenskim ruževima u zagasitim bojama.