FOTO by Instagram @mancitywags / @lidija_zr

Poznati

Izabel Kovačić napunila 31. godinu, a imala je i još jedan razlog za slavlje!

Daria Lovrić 18. prosinca 2023.

Prekrasna poduzetnica nastavlja širiti modno carstvo!

U obitelji Kovačić vlada rođendanska atmosfera, a jedan od najpoznatijih parova na našoj sceni, Mateo i Izabel mogu se pohvaliti i velikim uspjesima.

Naime, prekrasna Izabel jučer je napunila 31. rođendan, međutim ovog je vikenda imala mnoštvo obaveza.

Iako poznati par vrlo rijetko objavljuje obiteljske fotografije i svoj privatan život drže za sebe, omiljena plavuša ovog je vikenda bila u centru pažnje.

Duplo slavlje u obitelji Kovačić – prelijepa Izabel dobila najljepši poklon!

Naime, prekrasna poduzetnica nastavlja širiti modno carstvo i ovog je vikenda u Zagrebu otvorila trgovinu svog modnog branda, a na glamurozni event stigla su brojna poznata imena iz svijeta mode i estrade.

Nakon najave lansiranja novog brenda, nazvanog Izakova, lijepa Izabel Kovačić trgovinu je otvorila u zagrebačkom Kaptol centru, u potpunosti opremljenu Lunilou asortimanom.

Na svečanom otvorenju, Izabel Kovačić, osnivačica Lunilou, izrazila je svoju zahvalnost: “Ovaj trenutak predstavlja kulminaciju mnogih godina rada, strasti i posvećenosti. Želim se od srca zahvaliti svim našim vjernim kupcima i nevjerojatnom timu koji je omogućio ovaj san. Bez vaše podrške, naša vizija modno održivog svijeta ne bi bila moguća.”

Podsjetimo, modni brand je prije nešto više od osam godina osnovala sa sestrom Ivanom Čirjak. U svojim rijetkim medijskim istupima ističe da je riječ o ekološki održivom brandu s organskim pamukom kao glavnim sastojkom.

Izabel je jedna od naših najljepših žena nogometaša i prepoznatljiva po svom minimalističkom stilu, bujnoj kosi i jednostavnom make-upu. Na eventu je blistala u jednostavnoj, elegantnoj modnoj kombinaciji koja se sastojala od bezvremensko elegantne bijele veste i duge crne kožne suknje.

Na otvorenju nove Izabeline zagrebačke trgovine pjevao je Marko Tolja, a Izabelin novi poslovni pothvat došli su, među ostalima, podržati i Franka Batelić, Anita Dujić Broadfoot, Marin i Kristina Čilić, Nika Turković.

Lunilou dućan u Kaptol centru simbolizira spoj umjetnosti, dizajna, mode i održivosti, nudeći jedinstveno iskustvo kupovine koje prelazi granice tradicionalnog retaila.

Podsjetimo, Mateo i Izabel ponosni su roditelji malenog Ivana, a obitelj je ovo ljeto iz Londona morala preseliti u Manchester zbog Mateovog transfera iz nogometnog kluba Chelsea u Manchester City.

Prekrasnoj Izabel želimo sve najbolje povodom rođendana i lansiranja novog brenda.