FOTO by Instagram @mateokovacic8

Poznati

Duplo slavlje u obitelji Kovačić – prelijepa Izabel dobila najljepši poklon!

Daria Lovrić 19. prosinca 2022.

Mateo je na svom Instagram profilu supruzi uputio posebnu poruku...

Protekli period bio je jako uzbudljiv za naše reprezentativce, njihove obitelji, ali i za cijelu Hrvatsku. Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila je treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Kataru i kući donijela broncu zlatnog sjaja.

Naše je reprezentativce, jučer na zagrebačkom Trgu bana Jelačića dočekalo oko 80.000 navijača koji su se zabavljali uz razne izvođače. Iako smo svi slavili osvojeno treće mjesto, Mateo Kovačić je na dan utakmice s Marokom imao još jedan razlog za slavlje.

Slavlje u obitelji Kovačić

Mateo je objavio fotografiju na kojoj pozira sa svojom obitelji nakon osvojene bronce, a supruzi Izabel je uputio posebnu poruku povodom 30. rođendana.

Uz slavljeničku fotografiju na kojoj pozira na tribinama u Kataru, koju je objavio nakon utakmice, Mateo je poručio – „Sretan rođendan Izabel. Nabavio sam ti poklon“, šaljivo je napisao uz emotikon brončane medalje.

Pažnju na fotografiji ukrao je njihov preslatki sinčić Ivan, koji je uz pratnju mame zadnjih nekoliko utakmica Mateova najslađa podrška u Kataru.

U komentarima su se mnogi pridružili čestitkama, a nisu izostale ni čestitke Mateu i Vatrenima na velikom uspjehu.

Ivan je prvo dijete Izabel i Matea koji su u vezi od 2010. godine. Zaljubili su se kao srednjoškolci, a u braku su od 2017. godine. Vjenčali su se u istoj crkvi u kojoj su se upoznali, a malenog Ivana su dobili prije dvije godine, kojem je Luka Modrić krsni kum.

Par već godinama živi u Londonu, u kojem Mateo igra za nogometni klub Chelsea, no Izabel jednako uspješno vodi posao i u zagrebačkom uredu gdje je lociran njezin brend Lunilou.