FOTO by Instagram @mateokovacic8

Poznati

Izabel i Mateo Kovačić uživaju na moru sa sinčićem Ivanom

Daria Lovrić 18. srpnja 2023.

Predivne fotografije raznježile pratitelje!

Jedan od najpoznatijih domaćih parova na našoj sceni Izabel i Mateo Kovačić, napokon su našli vremena za predah i uživanje u godišnjem odmoru sa sinčićem Ivanom.

Naš nogometni reprezentativac Mateo Kovačić na svom je Instagram profilu podijelio rijetke obiteljske fotografije s ljetovanja i svojim pratiteljima pokazao djelić obiteljske atmosfere. Fotografije sa sinčićem Ivanom posebno su raznježile njegove pratitelje.

Fotografija sinčića Ivana u naručju Izabel Kovačić raznježila je fanove!

Iako i on i prekrasna Izabel vrlo rijetko objavljuju obiteljske fotografije i svoj privatan život drže za sebe, Mateo je podijelio idilične uspomene s ovogodišnjeg ljetovanja.

Objava se sastoji od niza fotografija koje prikazuju kako uživaju na jahti, kupanju u moru i šetnji gradom. Među fotografijama na kojima pozira sa sinčićem Ivanom i suprugom Izabel, pojavila se i ona s popularnim mladim nogometašem Kaiom Havertzom koji je na svadbi njegovog i Mateovog suigrača Kepe Arrizabalage bio s partnericom Sophiom Weber.

Izabel i Mateo već godinama žive u Londonu, međutim godišnji odmor i one najljepše trenutke najčešće provode u Lijepoj našoj.

Ivan je prvo dijete Izabel i Matea koji su u vezi od 2010. godine. Zaljubili su se kao srednjoškolci, a u braku su od 2017. godine. Vjenčali su se u istoj crkvi u kojoj su se upoznali, a malenog Ivana su dobili prije dvije godine, kojem je Luka Modrić krsni kum.