Poznati

Prva fotografija sinčića Ivana u naručju Izabel Kovačić raznježila je fanove!

admin 15. studenoga 2020.

Izabel rijetko objavljuje fotografije iz privatnog života, stoga je ova fotografija doista nježna i posebna

Prije nepuna dva mjeseca, supruga našeg nogometnog reprezentativna na svijet je donijela sinčića Ivana kojeg je rodila u zagrebačkoj Petrovoj bolnici. Mnogi pratitelji ove ljepotice znaju da detalje svog privatnog života često drži za sebe, no zna zaintrigirati javnost malim hintovima.

Tako je za vrijeme trudnoće vješto skrivala trbuščić odjevnim kombinacijama, modnim dodacima koje bi stavila u prvi plan ispred trudničkog trbuha ili foto-efektima. No sve je to manje bitno pored činjenice da je i za vrijeme trudnoće bila aktivna glede lansiranja novih jesenskih komada za dječju liniju vlastitog brenda Lunilou te da su ona i Mateo imali razloga za veselje kada je rodila zdravog dječaka!

Par je odlučio djetetu dati tradicionalno kršćansko ime pošto im vjera oboma znači mnogo, pa je isto otkriveno tek nakon poroda i to na Lunilou Instagram profilu gdje je napisano: ‘Dobrodošao u našu Lunilou obitelj bebo Ivane!’, uz citat iz Biblije u kojem stoji: ‘Prekrasno si stvoren, nježno voljen i dragocjen u Njegovu pogledu (Psalam, 139).”

Fotografija u kojoj drži dijete u rukama, prema riječima pratitelja Izabel Kovačić, posebno je nježna, osobito jer zrači smirenošću novopečene mame, a mnogi su upravo to i primijetili te iskoristili da mladim roditeljima još jednom čestitaju na prekrasnoj prinovi.