FOTO by Instagram @izakova

Poznati

Izabel i Mateo Kovačić sa sinčićem Ivanom uživaju u Dubaiju!

Daria Lovrić 04. siječnja 2024.

Predivne fotografije raznježile pratitelje!

Izabel i Mateo Kovačić, jedan od najpoznatijih domaćih parova na našoj sceni, napokon je pronašao vremena za predah i uživanje u godišnjem odmoru sa sinčićem Ivanom.

Instagram @izakova

Poduzetnica Izabel i naš nogometni reprezentativac Mateo Kovačić na svojim Instagram profilima rijetko objavljuju obiteljske fotografije i privatan život drže za sebe, no ovog puta, prelijepa Izabel je na svom profilu pratiteljima pokazala djelić obiteljske atmosfere.

Izabel i Mateo Kovačić uživaju sa sinčićem Ivanom

Objava se sastoji od niza fotografija koje prikazuju kako uživaju u Dubaiju, šetnji plažom, večerama i druženju s prijateljima, a fotografija i video sa sinčićem Ivanom, posebno su raznježili pratitelje.

Na jednoj od fotografija preslatki Ivan pozira s roditeljima umotan u ručnik, dok ga u videu ponosni tata nosi na ramenima dok mališan čita knjigu.

Ivan je prvo dijete Izabel i Matea koji su u vezi od 2010. godine. Zaljubili su se kao srednjoškolci, a u braku su od 2017. godine. Vjenčali su se u istoj crkvi u kojoj su se upoznali, a malenog Ivana su dobili 2020. godine, kojem je Luka Modrić krsni kum.

Naime, prekrasna poduzetnica nastavlja širiti modno carstvo i nedavno je u Zagrebu otvorila trgovinu svog modnog branda Izakova. Lijepa Izabel Kovačić trgovinu je otvorila u zagrebačkom Kaptol centru, u potpunosti opremljenu Lunilou asortimanom.