FOTO by Kellica

Dekor

Harry Potter kuglice za bor kriju najljepša magična iznenađenja!

Daria Lovrić 06. studenoga 2023.

Čarobna božićna dekoracija I poklon u jednom primjerku!

Još sitno brojimo do početka najljepšeg perioda u godini. Blagdani u nama bude osjećaj topline i zajedništva. Oni okupljaju obitelj oko blagdanskog stola donoseći radost i veselje svim ljudima. Miris cimeta, klinčića, kolača, kobasica i kuhanog vina ispunit će naše domove ukrašene predivnim dekoracijama.

Harry Potter kuglica za bor 1
Harry Potter kuglica za bor
Harry Potter kuglica za bor 2

Svako božićno drvce je lijepo na svoj način. Bilo da ga volite ukrasiti minimalistički u nježnim i pastelnim bojama ili preferirate mnoštvo kuglica, mašni i lampica u upečatljivim bojama pronašli smo kuglice koje će se savršeno uklopiti u izgled vašeg bora.

Harry Potter kuglica za bor 3
Harry Potter kuglica za bor 4

Kuglice za bor unose posebnu čaroliju u naše interijere

Riječ je o Harry Potter kuglicama koje kriju preslatka iznenađenja. Naravno, pritom ne mislimo cijeli bor ukrasiti njima. Već je nekoliko primjeraka dovoljno kako bi podigli izgled božićnog drvca i unijeli dašak magije u vaš prostor.

Naime, svaka kuglica skriva efektne stvarčice poput ogrlica, narukvica, pribadača i privjeska za ključeve koje su idealan poklon ukućanima i voljenim osobama, posebice ljubiteljima serijala o najpoznatijem čarobnjaku na svijetu.

Bilo da ste u potrazi za zanimljivim dekoracijama ili tražite božićni poklon za zagriženog fana Harryja Pottera, najslađe tematske kuglice naručite putem Kellica web trgovine, po cijeni od €14,95 EUR.