FOTO by Zara Home / Sinsay

Dekor

Prozirne kuglice za bor unose posebnu čaroliju u naše interijere

Krešimir Šustić 09. prosinca 2020.

Popularan trend koji nas nije zaobišao ni ove godine

Još nas nešto više od dva tjedna dijeli do najradosnijeg dana u godini koji ćemo provesti u miru, ljubavi i veselju uz naše najbliže članove obitelji i osobe koje su nam posebno drage.

Kako bi se na vrijeme pripremili za nadolazeće blagdane i dekoriranje naših životnih prostora prigodnim ukrasima, potrebno je donijeti tešku odluku i odabrati samo one najljepše.

Nakon što stavimo vjenčiće, girlande i ostale stvarčice s prigodnim božićnim motivima, pažnju moramo usmjeriti na glavnu zvijezdu obiteljskog okupljanja, raskošnu jelku.

Srećom, trgovine kućnim potrepštinama vrve od kuglica koje ćemo zajedno s našim najmilijima na Badnju večer postaviti na predivne zimzelene grane.

Dok neki čuvaju tradicionalne kuglice koje su naslijedili od baka i mama, drugi traže nove ideje kako bi božićno drvce izgledalo originalno i jedinstveno.

Ukoliko ste zagovaratelj modernog ruha, vjerujemo kako ste već imali prilike vidjeti neodoljive prozirne modele koji djeluju elegantno i luksuzno.

Šarmantni ukrasi za bor dolaze u različitim varijantama i veličinama, pa tako kuglice mogu biti napunjene perlicama, papirom, raznim figuricama i ostalim upečatljivim dodacima.

U nastavku donosimo galeriju fotografija s odabranim favoritima koje smo pronašli na raznim web shopovima kako bismo vam pokazali čari ovih neodoljivih dekoracija.