FOTO by Women’secret

Moda

Harry Potter kao glavni akter nove cozy Women’secret kolekcije

Daria Lovrić 25. studenoga 2022.

Chic noviteti uvode vas u magičan svijet čarobnjaštva...

Pidžame, spavaćice, kućne papuče, dekice i ostali home accessories služi nam kako bismo nakon napornog radnog dana uživali u cozy osjećaju unutar doma.

Women’secret Harry Potter pidžama – 23,99 €

Omiljeni brend Women’secret omiljena je shopping destinacija kada smo u potrazi za novim donjim rubljem, pidžamama, spavaćicama, dodacima za plažu, ali i obućom. Poznat po svojoj kvaliteti i atraktivnom dizajnu često nadopunjuje svoj asortiman novim kolekcijama. Ovog puta nas je oduševio motivima iz svijeta čarobnjaštva.

Stigla neponovljiva Harry Potter nightwear kolekcija!

Harry Potter linija vrlo je šarolika i sadrži ogroman broj različitih primjeraka. Unutar kolekcije mogu se pronaći predivne spavaćice, pidžame, kućne papuče, fluffy majice i mnoštvo drugih noviteta.

Women’secret Harry Potter pidžama – 27,99 €

Većina odjevnih komada dolazi u nježnoj baby plavoj boji koja će uz mekane i udobne materijale dodatno unijeti nježnost i toplinu u vaš kućni look.

Women’secret Harry Potter papuče – 17,99 €

Kolekcija je prožeta raznim uzorcima te motivima iz jednog od najpoznatijih filmskih serijala i trenutno je na popustu stoga vjerujemo da će nestati s web trgovine u tren oka. I oni koji nisu veliki fanovi ekipe iz Hogwartsa, kada ugledaju božanstvene primjerke iz Women’secret kolekcije poželjet će barem jedan primjerak.

Naš favorit je tamnoplava plišana pidžama dugih rukava koju krasi natpis Hogwarts i vizura grada, dok je donji dio u nježnijem tonu ukrašen prepoznatljivim grbom iz serijala.

Women’secret Harry Potter pidžama – 27,99 €

Najljepše modele s cijenama pogledajte niže u galeriji, a cijeli asortiman istražite putem Women’secret web trgovine.