FOTO by Instagram @zarainspo2022

Moda

Haljine sa šljokicama – evo zašto su neophodne u našem ormaru!

Viktoria Mikulić 14. prosinca 2022.

Ako želite izazvati pozornost, nosite šljokičastu haljinu...

Većina pripadnica nježnijeg spola ne bi se odvažila na odijevanje šljokičastih haljina zbog njihovog blještavog izgleda. Ali gledajući sa svjetlije strane, moramo priznati da zaista djeluju šik.

Šljokice su se odavno probile na gradskim ulicama i svaka prava fashionistica ima barem jednu u ormaru. Možda ih ne možemo nositi posvuda, no sigurni smo da je pred vama barem jedan noćni izlazak s najdražim curama prilikom kojeg jednostavno želite zasjati.

Glitter haljine rezervirane su za festive sezonu!

Šljokičaste haljine to nam omogućuju svojim upečatljivim izdanjem, posebice kraći modeli u nekoj jarkoj nijansi. Kako bi najviše došle do izražaja, nosite ih uz visoku punđu i potpetice u crnoj boji.

Ako se još dvoumite oko kupnje glitter haljine, u nastavku donosimo njihove prednosti:

1. Haljine sa šljokicama su klasa za sebe. One dodaju ljepotu vašem ležernom i formalnom stilu odijevanja.

2. Svjetlucave haljine su tu da spase stvar. Prekrasno dizajnirana šljokičasta haljina može vašu garderobu pretvoriti iz pomalo dosadne u onu s “wow” efektom.

3. Sa šljokičastim haljinama u svom ormaru, nećete morati trošiti toliko na modne dodatke, jer će torbice i nakit pasti u drugi plan.

I naposljetku, kako je nositi?

Koliko god ovo čudno zvučalo, nosite je na jednostavan način. Pritom mislimo da je već sama haljina dovoljno odvažna, stoga je uparite s neupadljivom obućom i šminkom.

Budući da je riječ o haljini koja blješti, ovdje vam nije potreban duboki dekolte već će elegantnije izgledati ona koja je zatvorena sprijeda i eventualno model koji otkriva jedno rame ili naglašava leđa.

Mi smo u Zari i Pull&Bearu pronašli nekoliko obećavajućih modela koje su već s ponosom iznosile Instagram influencerice, no gdje god se uputili, sigurni smo da ćete u svakoj od trgovina pronaći barem jednu glitter haljinu.

Haljine sa šljokicama najbolji su način da se istaknete i odlično će se uklopiti uz sve blagdanske zabave, gin partyje, divlje večernje izlaske i još mnogo toga.