FOTO by H&M

Ljubimci

H&M zimski džemperi za naše njuškice sada na -20%!

Viktoria Mikulić 25. studenoga 2022.

Black Friday izvrsna je prilika da nagradite svoje mezimce…

Koliko puta smo stigli kući pokisli, jer nam je dan bio sve ono što nismo zamišljali, stresan, turoban i neočekivano težak. No već prilikom stavljanja ključa u ključanicu, začuo se lavež. Iako nas to na prvu nije razvedrilo, čim smo ušli u stan, jedan pogled na te nevine oči bio je dovoljan da nam barem malo popravi raspoloženje.

hm zimski džemperi
15,99 €

A tek kada smo svom psiću dali zasluženu hranu i poslastice, uslijedilo je maženje i dan je odjednom postao bolji. Ako na netko uvijek dočeka s oduševljenjem, to je naš pas. Nitko nam se ne raduje toliko kao ta nježna bića koja samo traže da ih volimo, a zauzvrat će nam vratiti dvostruko. Baš kao što i nama započinje blagdansko vrijeme, tako i naše njuškice zaslužuju biti počašćene ovog Adventa barem jednim toplim odjevnim komadom.

Slađe ne može od H&M kostimčića za naše mezimce!

H&M je high street brend u čije su kolekcije uvijek dobrodošli i psići. Ovog puta lansirali su nekoliko preslatkih džempera, a o nekima smo već i ranije pisali, no odlična vijest je što su isti sada na -20%.

Preslatki božićni kostimi u zimskom ruhu za vaše vjerne prijatelje!

Kostimčić u obliku soba, zatim klasično sivo pletivo koje će se uklopiti u svaki blagdanski interijer, model u crvenom božićnom ruhu, Mickey Mouse primjerak pulovera ili džemper s pomponima, na vama je da odaberete onog koji će najbolje pristati karakteru vašeg psa. Sve modele možete pronaći na H&M web trgovini.

U nastavku donosim galeriju zajedno sa sniženim cijenama: