FOTO by H&M

Dom

Preslatki božićni kostimi u zimskom ruhu za vaše vjerne prijatelje!

Daria Lovrić 03. studenoga 2022.

H&M novitetima jednostavno ne možemo odoljeti!

Zakoračili smo u studeni i već nas lagano hvata blagdanska groznica. U potrazi smo za odjevnim komadima i modnim dodacima koji najavljuju najveselije doba godine, kako za nas same, tako i za naše najslađe njuškice.

H&M kostim za psa 1
H&M kostim za psa

U zimskom periodu svoj dom volimo ukrasiti raznim elementima poput snjegovića, borića, Djeda Božićnjaka, gnomova, orašara, medenjaka i popratnog božićnog sadržaja koji unosi toplinu u naš ambijent.

H&M kostim za psa – 24,99 €

U potrazi za modnim poslasticama u kojima će naši kućni ljubimci izgledati još slađe, pronašli smo preslatke kompletiće iz H&M-a u blagdanskom izdanju, koji će ako ništa drugo poslužiti za photoshooting, baš kao što i mi poziramo u ugly vesticama.

H&M kostim za psa

Koliko god se neki opirali, jednostavno obožavamo blagdanski duh i sve više pažnje posvećujemo odabiru home dekora i popratnom accessoriesu.

Slađe ne može od H&M kostima za naše njuškice!

Taman kada smo pomislili da ne može slađe, H&M nas je još jednom iznenadio svojom dražesnom ponudom kostimića za kućne ljubimce.

H&M kostim za psa

Neodoljivi H&M noviteti u obliku snjegovića i Djeda Božićnjaka čuvat će vašeg ljubimca od hladnoće i omogućiti im bezbrižan boravak na otvorenom. S druge strane, vaš će dlakavi prijatelj biti glavna atrakcija gdje god se pojavi.

H&M kostim za psa– 29,99 €
H&M kostim za psa

Ako mislite da je i vašem mezimcu potreban ovaj fashion komad odjeće za nadolazeće blagdane ili ga želite iznenaditi novim poklonom, preslatke kostimiće naručite putem H&M web trgovine ili potražite na prodajnom mjestu.