Ljubimci

Slađe ne može od H&M kostima u obliku bundeve za naše njuškice!

Viktoria Mikulić 29. rujna 2022.

Mi ovom novitetu jednostavno ne možemo odoljeti…

Listopad je pred vratima i svi znaju da je zadnji dan u ovom mjesecu uoči Svih Svetih rezerviran za Noć vještica. Netko se protivi ovom prazniku, smatrajući ga potpuno nepotrebnim, dok drugi u istome ne vide ništa loše, štoviše isti im služe da se dobro zabave. Mi u rasprave nećemo ulaziti, no sigurni smo da bi se svi složili da je novitet s potpisom H&M-a jednostavno neodoljiv.

h&m kostim za pse

Najesen svoje domove volimo ukrasiti raznim plodovima poput kestena, žireva, kukuruza i onih najomiljenijih – bundeva. Bundeve su sinonim za Noć vještica, no ne mora značiti da ih nužno morate koristiti samo prilikom ove prigode, već je dobrodošla u svim varijantama.

h&m kostim za pse

Osim kao home dekor, oblik bundeve krasi i novi H&M kostim za naše kućne ljubimce. Iako oni ne vole da ih previše lickamo, sigurni smo da bi im se ovaj novitet mogao svidjeti. U narančastoj boji, mekani i pufasti, s kapicom za glavu, H&M bundeva nešto je najslađe što smo zadnjih mjeseci ugledali.

h&m kostim za pse

Koju god pasminu imali, bucmastog Bulldoga, pudlicu ili vitkog Engleskog setera, na svakom će izgledati božanstveno. Ako i vi svom mezimcu želite priuštiti ovaj kostimirani dodatak koji će svakom u blizini izmamiti osmijeh na licu, onda požurite do H&M trgovina ili ga naručite online po cijeni od 24,99 €!

h&m kostim za pse

Za sve koji vole malo strašnije kostime, H&M je pripremio još jedan u obliku pauka. Mi ga ne bismo stavili na svog psića, no ako smatrate da bi se na vašem dobro uklopio, možete ga pronaći na www2.hm.com!