FOTO by H&M

Dekor

H&M svijeće dolaze u najcozy jesenskom ruhu!

Viktoria Mikulić 04. rujna 2023.

"Candy cane" svijeće naša su najveća opsesija!

Rujan nam donosi neke nove sezonske poslastice. Upotpunjen šarenim lišćem i onim svježim daškom jeseni u zraku, u kombinaciji s rustikalnim home dekorom, vjenčićima i cozy ukrasima, uključujući jesenske svijeće, rujan je sve samo ne običan mjesec!

Svijeće imaju nevjerojatnu sposobnost stvaranja ugodne atmosfere i ispunjavaju naše okruženje slatkim mirisom izrezbarenih bundeva, vrućeg jabukovače i pite od bundeve.

Iako svijeće koje smo pronašli nemaju neki poseban miris, njihov izgled dovoljno je primamljiv da ih uvrstimo u svoja četiri zida. Uz njih, svakako možete upaliti i neku svijeću prožetu jesenskim mirisom i pripremiti neki od gore spomenutih deserata kako bi upotpunili dojam.

Cozy svijeće u kojima ćemo uživati do kraja godine

H&M je poznata high street trgovina kojoj se uvijek rado vraćamo. Po pristupačnim cijenama, oni nam donose brojne trendi modne komade kojih se jednostavno ne možemo zasititi. No ovog puta, prednost dajemo home dekoru, odnosno svijećama koje će stvoriti najslađi jesenski ambijent.

H&M svijeće u candy cane ruhu nešto su najslađe što smo u protekle vrijeme vidjeli i vjerujemo da će se idealno uklopiti uz jastučiće u obliku bundeve o kojima smo nedavno pisali. One dolaze u nekoliko izdanja, a krase ih famozne pruge. S crno-bijelima ne možete pogriješiti, a tu je i još nekoliko šarenijih varijanti za jesenske i zimske dane.

Sve H&M svijeće možete pronaći na LINKU!