FOTO by Sinsay / Instagram @octoandco

Dekor

Mirisne svijeće iz Sinsaya u kojima ćemo uživati do kraja godine

Mia Vodopija 16. studenoga 2021.

Lijepo izgledaju i dobro mirišu, što nam još treba?

Mnogo stvari može upotpuniti jesenski ugođaj – tople dekice koje nas griju i koje brzo stvore romantičnu atmosferu, fina vruća čokolada s raznim dodacima, lampice na zidu i na prozoru koje nam daju do znanja da je Božić iza ugla…

Uz dobru seriju ili još bolje, uz dobru knjigu, lako je ostati doma i odbiti bilo kakve pozive za van…lijepo je odmoriti se i opustiti. No, stvaranje savršene atmosfere nije gotovo, treba nam i pravi miris.

Ne, ovdje ne govorimo o parfemu, već o mirisnim svijećama. One su prava točka na ‘i’ svake lijepe večeri. Kao velike ljubiteljice mirisnih svijeća, mi smo odlučile potražiti one najbolje koje web trgovine nude. Klikanje internetom nas je dovelo do svima dragog Sinsaya.

Ove Sinsay svijeće nisu samo odličnog mirisa i lijepog izgleda, već su i cjenovno prihvatljive.

Iako je vrijeme shoppinga pred nama, ipak nećemo biti jako rastrošne i potrošiti nekoliko stotina kuna na svijeće. U galeriji ispod možete pogledati naše izbore koji će biti s nama do kraja godine:

Svijeće su savršeni pokloni za darivanje… đi čuvanje (mali savjet: ako darujete svijeću, uparite ju kao poklon sa šibicama prije nego što je zamotate)!

Stoga, ako ste spremne zamijeniti svoje omiljene jesenske mirise, tople svijeće koje mirišu na kombinaciju cimeta, klinčića, jabuke ili đumbira, za one sjajne zimske mirise, nemojte propustiti ove krasotice u Sinsayu.