FOTO by Ginger Ray

Dekor

Jastuci u obliku fluffy bundeva najcozy su jesenski home dekor!

Viktoria Mikulić 01. rujna 2023.

Unesite dašak jeseni u svoj dom…

Bundeve su nezaobilazna jesenska dekoracija. Iako ih mnogi povezuju uz Noć vještica kada i mali i veliki rezbare bundeve i od istih stvaraju razne „spooky“ oblike unutar kojih se postavlja svijeća, no bundeve su daleko više od toga. Danas ih možemo pronaći u brojnim izdanjima i iako smo mislili da ništa ne može zamijeniti raskoš pravih bundeva, nakon što smo ugledali ove ljupke jastuke, odmah smo se predomislili.

Jastučići u obliku bundeve najšarmantniji su jesenski trend!

Britanska web trgovina Ginger Ray pripremila nam je tri modela jastuka u nude bojama koje će se uklopiti u svaki interijer, neovisno o tome je li vaš kauč sive, bež, crne ili možda zelene boje. Osim na dvosjed ili fotelju, možete ih pobacati i na krevet te staviti kao dekor komodu.

Iako smo svi nostalgični za ljetom i godišnjim odmorima, uz ove ukrase od bundeve u bež i narančastoj boji vrlo lako ćete utonuti u jesen. Također, nema osobe koja ih neće zamijetiti jer iako su vrlo nježne, bit će u centru pozornosti.

Prigrlite i vi jesen i razbacajte ove bundeve od tkanine po svom domu kako biste svojim jesenskim dekoracijama dodali suptilan cozy touch.

One odlaze u različitim veličinama, a više informacija o njihovim cijenama možete saznati na LINKU. Iako piše da su trenutno rasprodane, sigurni smo da će vrlo brzo stići nova zaliha, ususret Halloweenu.