FOTO by nextdirect.com/hr

Moda

Fluffy papuče s pomponima za prva maglovita jutra!

Viktoria Mikulić 20. rujna 2022.

Puderasto roze, sive ili krem – u koji par biste odmah uskočili?

Nema ništa goreg od jutarnjeg ustajanja i pogleda kroz prozor, dok je vani magla. Znajući da se moramo brzinski spremiti i odjuriti na posao, a najradije bismo se vratili u krevet i dočekali podne, nikome nije laka zadaća.

lipsy krznene papuče

Mi naravno nismo zlatne ribice da vam ispunimo sve želje i ne možemo vaše radno vrijeme pomaknuti sat ili dva kasnije, no ipak vam možemo omogućiti da vaša jutra budu bezbrižnija. Uz fluffy papuče koje smo pronašli na Nextu, a koje dolaze s potpisom brenda Lipsy, vaše će ustajanje iz kreveta definitivno biti opuštenije.

lipsy krznene papuče

Zaljubljeni smo u ove cozy papuče/čizmice

Čim uskočite u ove mekane papuče čizmice koje dolaze s detaljem pompona, odmah ćete biti vedrijeg raspoloženja. Preslatki model moguće je naručiti u jednoj od tri boje – puderasto rozoj, sivoj ili bež nijansi.

lipsy krznene papuče

Ove cozy papuče napravljene su od umjetnog krzna s podstavom od memorijske pjene za dodatnu udobnost. Osim za jutarnja ispijanja kavice preko tjedna, idealne su za cjelodnevno nošenje tijekom ljenčarenja vikendom.

lipsy krznene papuče

U njima ne samo da bismo obavljali sve kućanske poslove, već ih ne bismo skidali ni navečer dok gledamo omiljenu Netflix seriju iz udobnosti vlastitog naslonjača. Toliko su lagane da pružaju osjećaj kao da ste bosi, a istodobno vas griju. Ako i vi trebate nove papuče, u nastavku saznajte cijenu!

lipsy krznene papuče

Njihove cijene kreću se od 156 do 189 kuna, ovisno o boji i veličini.  Roze papuče možete naručiti na nextdirect.com/hr, sive preko sljedećeg linka, a bež model čeka vas ovdje!