FOTO by mytheresa.com

Moda

Elegancija pretočena na nude krasotice sa srcem!

Daria Lovrić 17. siječnja 2023.

Romantika i profinjenost glavni su aduti svečanog looka!

Ljubav prema cipelama je posebna, to najbolje znaju žene i poneki muškarac. Ipak, postoje ljubiteljice koje obožavaju svu obuću, bila riječ o salonkama na petu, tenisicama, espadrilama, japankama, čizmama ili papučama.

Bez obzira na broj pari u ormaru uvijek želimo još jedne i nije nam žao izdvojiti za njih i zadnji novčić. Jedinstvene siluete, predivan dizajn, kvaliteta i jednostavnost su glavni aduti koje tražimo kod odabira novog para. Vrijeme da još jedne krasotice uvrstite u svoju privatnu kolekciju!

Najvjerniji motiv Dana zaljubljenih preslikan na efektne salonke!

Elegantne salonke brenda ALAÏA uvertira su u najromantičniji mjesec u godini. Ljubimice u nude nijansi krasi crno srce na prednjem dijelu, visoka stileto potpetica te detalj na petu koji će vaše noge izdužiti i staviti u prvi plan.

Nude salonke sa srcem
Nude salonke sa srcem

Cipele su uvjerljivo jedan od najpoželjnijih poklona, a sada je idealan trenutak da svojoj boljoj polovici date mali hint, ako se muči s pronalaskom savršenog poklona za Valentinovo.

Ono što je glavni adut ovih salonki je njihova svestranost. Odličan su izbor za odlazak na posao i radi svog jednostavnog dizajna i basic boja uklopit će se uz gotovo sve odjevne komade i nijanse.

Usto, idealno su rješenje za druženja i večernje izlaske s frendicama, ali i za svečane prigode poput vjenčanja, krštenja i krizmi koje zahtijevaju večernje toalete.

Ove krasotice možete naručiti putem My Theresa web trgovine po cijeni od € 890.