Obuća

Najvjerniji motiv Dana zaljubljenih preslikan na efektne salonke!

Viktoria Mikulić 10. veljače 2020.

Za one koje volite svim srcem, pronašli smo idealan poklon za Valentinovo…

Iako je Alpina renomirani i prepoznatljivi brend obuće u planinarskim krugovima, prvenstveno zbog širokog asortimana cipela za planinarenje, alpinizam i hodanje, Alpina istodobno razvija i kontinuirano unapređuje ponudu stylish obuće, kako za žene, tako i za muškarce.

Izgled novih i osvježenih modnih modela upotpunjuju novi materijali, uzorci i boje kao i šarmantni detalji.

Najveća novost je potpuno nova kolekcija najstarije slovenske robne marke obuće Peter Kozina, koja je od prošle godine uz brend Peko sastavni dio Alpina brenda, a koja se polako uvlači pod kožu svim trendsettericama.

Ljubav prema kvalitetnoj i udobnoj cipeli spojena je sa suvremenim modnim trendovima pa nadolazeće Valentinovo nije zaobišlo ni cipele. Osim toga, žene će se složiti da su cipele uvjerljivo jedan od najpoželjnijih poklona jer ih nikada ne može biti previše u ormaru.

Za sve ljepotice koji su si nedavno priuštile novu haljinu, a koju će specijalno nositi na Dan zaljubljenih, sigurni smo da ste razmišljale o elegantnoj obući koja bi pristajala uz istu.

Kolekcija salonki iz Alpine prigodno za Dan zaljubljenih predstavlja prekrasne salonke Peter Kozina čija je privlačnost sakrivena u jednom zavodljivom detalju na potplatu – crvenom srcu kao upečatljivom simbolu ljubavi.

Salonke dolaze u nekoliko boja – klasičnoj crnoj, elegantnoj nude nijansi i u vatrenoj crvenoj boji.

Ovi neodoljivi modeli dostupni su u Alpina trgovinama i na webshopu www.alpinashop.hr!

 

NE PROPUSTITE

Nova Alpina trgovina u City centeru One East – Upravo na Valentinovo Alpina otvara svoju novu trgovinu u City centeru One East Zagreb, na 1. katu, pa sve kupce prilikom otvorenja očekuju i dodatni WELCOME POPUSTI.

#valentinovska IGRA DARIVANJA

U suradnji s Alpina fashion Hrvatska, jednu sretnicu nagradit ćemo upečatljivim crnim salonkama (vel. 35.5-42) s motivom srca koje su idealne za Valentinovo. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica crnih salonki s motivom srca je Martina Jarak. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.