FOTO by MyTheresa

Moda

Disney junaci sada stižu u glam izdanju! Tko kaže da omiljeni likovi nisu prigodni za svečani outfit?

Daria Lovrić 09. lipnja 2023.

Efektne haljine pune zanimljivih detalja adut su u svečanim prigodama!

Najteži posao, kada je riječ o modnom odabiru, je pronaći odjevne komade koji su specifični i ističu nas u masi. Brza moda je danas nešto što je duboko usađeno u naš način života i najčešće biramo odjevne komade dostupne širokim masama.

Na kraju, to rezultira time da smo svi „jednako“ obučeni, a odjevni komadi imaju kratak vijek trajanja. Ipak, ponekad malo više pažnje posvećujemo pronalasku outfita, posebice u svečanim prigodama u kojima želimo posebno zablistati.

CAMILLA x Disney haljina – € 876

Osim što za takve odjevne komade, modne dodatke ili obuću nerijetko moramo izdvojiti veći iznos novca, ponekad ne znamo gdje bismo tražili. Za početak, bilo bi dobro izbjegavati shopping centre i high-street brendove, dok s druge strane pažnju posvetite detaljima, odabiru zanimljivog printa i birajte zanimljive krojeve.

Ljubav na prvi pogled!

Poznati brendovi prepoznali su našu ljubav prema Disneyjevim junacima i često nas uveseljavaju novitetima koje vrlo rado nosimo. Ipak, odjevne komade, obuću i modne dodatke s omiljenim likovima najčešće nosimo u casual varijantama, međutim ovog puta oni dolaze u svečanijem ruhu.

Putem web trgovine MyTheresa pronašli smo efektne haljine s Mickey i Minnie detaljima koje su zaslužile da ih se predstavi.

Brend CAMILLA lansirao je tri krasotice s upečatljivim printom i ženstvenim dodacima poput kristalića od kojih jedna dolazi u mini izdanju, dok su druge dvije maxi dužine.

CAMILLA x Disney haljina – € 715

Ovi razigrani primjerci savršen su izbor za svečane prigode poput vjenčanja, krizmi i drugih večernjih događaja, međutim naš favorit je duga uska haljina izrađena od sjajne svile s V-izrezom u području dekoltea s dubokim izrezom na leđima.

CAMILLA x Disney haljina – € 915

Predivna haljina ukrašena printom Disney junaka u ženstvenim nijansama ima tanke naramenice naglašene svjetlucavim kristalima i perlama.

Želite li se na idućoj svečanoj prigodi istaknuti u masi, svog favorita potražite putem MyTheresa web trgovine.