FOTO by FARFETCH

Moda

Ljubav na prvi pogled! Elegantne sandale s Disney detaljima želimo u svojoj kolekciji!

Daria Lovrić 20. ožujka 2023.

Bezvremenske crne ili vatrene crvene? Koje su vaš favorit?

Ljubav prema cipelama nešto je posebno i vrlo teško za opisati. Koliko god ih imali, uvijek imamo mjesta za još jedan model. Jednako tako naša ljubav prema veselim Disney junacima rođena još kada smo bili djeca i dalje je prisutna.

Upravo zato, popularni brendovi svoje proizvode ukrašavaju motivima omiljenih likova koje mi s oduševljenjem uvrštavamo u svoje kolekcije. Putem popularne web trgovine FARFETCH pronašli smo prekrasne sandale kojima smo istog trena poželjeli začiniti svoju kolekciju obuće.

Malo je reći da smo oduševljeni!

Predivne sandale brenda Stuart Weitzman dolaze u dvije boje – vatrenoj crvenoj i klasičnoj crnoj. Chic krasotice minimalističkog dizajna krasi tanka potpetica od 10 centimetara i tanki remenčić na kopčanje oko gležnja.

Crne sandale Minnie Mouse
Crne sandale Minnie Mouse

Ono što ih razlikuje od mnogih drugih sličnih modela je preslatka Disney junakinja na stražnjoj strani. Oba modela ukrašena su likom Minnie Mouse oslikane sitnim blistavim kristalićima.

S obzirom na to da je riječ o poznatom dizajneru, cijena ovih krasotica je poprilično paprena, međutim odlična je vijest da su trenutno na ogromnom sniženju. I crni i crveni model sniženi su za čak 50% i njihova nova cijena iznosi 316 €.

 Crvene sandale Minnie Mouse
Crvene sandale Minnie Mouse

Ako su i vas oduševile ove krasotice ili jednostavno želite unijeti radost i veselje u vaš look efektnim, upečatljivim i kvalitetnim cipelama, svog favorita škicnite putem FARFETCH web trgovine.