FOTO by Instagram @iva__saric

Poznati

Iva Šarić ima poseban majčinski razlog za slavlje!

Una Lora Banjac 16. svibnja 2024.

Sretan 10. rođendan malenom Leonu!

Iva Šarić supruga je našeg poznatog nogometaša Brune Petkovića, te je već od ranije dobro poznata hrvatskoj javnosti jer smo ju često mogli vidjeti na našim malim ekranima.

Naime, Iva je radila kao televizijska voditeljica i novinarka, a tijekom jednog intervjua 2019. godine kliknula je s našim reprezentativcem te je ovaj divan par u sretom braku od prosinca prošle godine.

Instagram @iva__saric

Bruno Petković je bivšoj manekenki i novinarki tada odgovarao na pitanja te je nasmijavao svojim dosjetkama. Otkrio joj je da je slobodan, no to se nakon tog intervjua promijenilo. 

Iva ima dva sina iz prvog braka i jednog sina s našim reprezentativcem, a jučer je njeno srednje dijete, predivni sin Leon, navršio svoj okrugli 10. rođendan!

Iva je povodom sinova rođendana objavila dirljiv story sebe i Leona u velikom i toplom zagrljaju, a u opis storyja je napisala „Danas je tvoj dan, veliki 10. rođendan!“ dodavši dva emojija crvenog srca.

Instagram @iva__saric

Vjerujemo da će i Leonova proslava biti ispunjena zabavom, dječjim smijehom i radošću te da će slatkiša, sokova, veselja i kolača biti u neograničenim količinama na veliku radost svih gostiju, a najviše onih najmlađih.

Malenom Leonu želimo još puno lijepih rođendana, ispunjavajućih životnih trenutaka, toplih maminih zagrljaja te još puno smijeha, veselja i radosti!