FOTO by Instagram @davidbeckham / @victoriabeckham

Poznati

Victoria Beckham proslavila je jubilarni 50. rođendan

Una Lora Banjac 18. travnja 2024.

David je podijelio njihove najslađe obiteljske trenutke

David Beckham podijelio je slatku počast svojoj supruzi Victoriji koja je napunila 50 godina.

Spajsica je jučer proslavila okrugli rođendan, a njezin suprug podijelio je ranojutarnju objavu na Instagramu posvećenu svojoj ‘beautiful wife’.

Instagram @davidbeckham

Video postavljen na klasik Bee Gees – More Than A Woman prikazivao je isječke iz Victorijina života, počevši od videa iz djetinjstva njezine najstarije djece – Brooklyna i Romea koji joj čestitaju rođendan.

Između retrospektivnih snimaka Victorije tijekom njezine karijere u Spice Girls i njenog plesa sa svojom obitelji, David nije mogao odoljeti da se ne osvrne na Victorijin sada zloglasni gaf u Rolls Royceu.

Instagram @davidbeckham

Dodavši isječak glasa ‘budi iskren’ iz svog dokumentarca iz 2023., David je podijelio snimku iz djetinjstva na kojoj Victoria i njezina sestra Louise poziraju s tatinim Rolls Royceom.

Urnebesno iskopavanje odnosi se na viralni trenutak u Davidovom dokumentarcu u kojem je Victoria pred kamerama rekla da je njezina obitelj ‘vrlo radnička, radnička klasa’.

David ga je u nevjerici prekinuo i zamolio Victoriju da ‘bude iskrena’ na što je ona odgovorila: ‘Jesam!’ Potom je više puta tražio od Victorije da otkrije u kojem ju je automobilu tata vozio u školu.

Spajsica je na kraju popustila i rekla: ‘OK. U 80-ima je moj tata imao Rolls-Royce.’

Instagram @davidbeckham

David se također osvrnuo na trenutak u svom slatkom naslovu za rođendanski video, napisavši: ’50 i fit, ISKREN SAM’.

Dodao je srdačne riječi o brojnim postignućima svoje supruge, napisavši:

‘Sretan rođendan mojoj prekrasnoj ženi… Dok ulaziš u ovaj rođendan, trebala bi se osvrnuti unatrag i biti ponosna na ono što si postigla, postigla i što si izgradila, spice girl karijeru, karijeru business žene i naravno udaju za kapetana Engleske. Ali tvoj najveći uspjeh su tvoja djeca, ti ih usmjeravaš, voliš i učiš ih… Oni te neopisivo vole, svi te volimo toliko x’

U videu su prikazane fotografije i video isječci Victorije iz djetinjstva, plesnih i kazališnih predstava, preko njezine pop karijere do dana modne dizajnerice.

David je također podijelio retrospektivne fotografije s dana vjenčanja para 1999. godine, uključujući i onu na kojoj pozira za fotografije u svojoj vjenčanici Vera Wang.

Ovaj prekrasan par nas svakoga dana podsjeća što je to prava ljubav, obitelj i podrška. Victoriji i Davidu želimo još puno sretnih rođendana i godišnjica te puno radosti i smijeha!