FOTO by Instagram @fra_garrone / @ginevradriganti

Zabava

Privlačimo ljeto uz Bonami rekvizite i ručnike za plažu

Una Lora Banjac 16. svibnja 2024.

Izdvajamo 10 favorita!

Ušli smo u onaj period kad samo želimo nestati daleko od svih i na nekom pustom otoku ispijati koktel ispod palme ili chillati u bazenu dok nam sunce obasjava i grije kožu.

Više temperature i sunčanije vrijeme tjeraju nas na odbrojavanje dana do godišnjeg i do bezbrižnosti koju nam blaženi godišnji odmor pruža.

I dok se dječica penju i skaču u more te izvode razne vratolomije, odrasli uživaju u izležavanju, usidreni negdje uz bovu i upijaju sunčeve zrake dok ih more hladi – to je trenutni mindset koji nam pruža trenutnu utjehu.

Iako je trenutno za većinu navedeni scenarij nedostupan, mi smo se ipak odvažili pronaći rekvizite uz koje će dugoočekivani godišnji biti veseliji i opušteniji.

Na stranici bonami.hr pronašli smo 5 napuhanaca i 5 preslatkih ručnika među kojima ćete sigurno uočiti vašeg ljetnog favorita.

Lopta na napuhavanje Ocean Treasure

Svi znamo da dan na plaži ili u bazenu ne može proći bez dobrog starog picigina i bacakanja po plićaku te je zato lopta na napuhavanje neizbježna.

bonami.hr 18.9 €

Jastuk na napuhavanje Lilo

Opuštanje u vodi uvijek je zabavnije uz dobar luftić, a ovdje se točnije radi o luftić fotelji na kojoj bi apsolutno mogli provesti čitav dan uživajući!

bonami.hr 85 €

Jastuk na napuhavanje Miami

Kolut na napuhavanje je opći klasik kada su u pitanju napuhanci, stoga smo ovog ljepotana morali uvrstiti na ovaj popis jer je uz kolut svaki kupanac zabavniji.

bonami.hr 29.9 €

Kolut za napuhavanje – Flamingo

Zadnjih godina Instagram feed je prepun rozih flamingosa i njihovih vlasnica koje uživaju u kupanju i sunčanju, a vjerujemo da ćemo isti scenarij gledati i ove ljetne sezone.

bonami.hr 20.9 €

Kolut za napuhavanje – Ljama

Ako flamingos kolut nije vaš prvi izbor, onda je preslatka bijela ljama idealna vrsta vašeg ljetnog napuhanog suputnika na kojem će vaš Insta feed biti zahvalan.

bonami.hr 21.9 €

Što se tiče ručnika za kupanje, izdvojili smo 5 pamučnih ručnika većih dimenzija i predivnog dizajna

bonami.hr 17.9 €
bonami.hr 17.9 €

Bilo da ste ljubiteljica ručnika roze boje s jastogom ili sladoledom ili pak nešto neutralnijeg dizajna poput ručnika s ribicama, voćem i već svima znanih flamingosima – na bonami stranici ćete zasigurno pronaći vašeg favorita.

bonami.hr 25.4 €
bonami.hr 22 €
bonami.hr 17.9 €

Bogatu Bonami ponudu istražite na službenoj stranici bonami.hr.