FOTO by H&M

Moda

Da ili ne? Šljokičaste čizme iz H&M-a najupečatljiviji su dio outfita!

Daria Lovrić 22. studenoga 2022.

Glam model bliješti na sve strane!

Lagano idemo ususret najglamuroznijem periodu u godini. Već je kraj studenog i polako se pripremano za blagdanska druženja, svečane proslave i glamurozne partyje. Imamo još nešto više od mjesec dana pred sobom do kraja godine i taj period želimo iskoristiti maksimalno.

H&M šljokičaste srebrne čizme 1
H&M šljokičaste srebrne čizme

Bilo da ste u potrazi za odjevnim komadima za Novogodišnju noć, vikend party, proslavu rođendana ili blagdansku zabavu, glavno je da odišu glamurom, blještavilom i elegancijom. Ovo je period kada ništa nije previše ekstremno, naglašeno i upečatljivo!

H&M šljokičaste srebrne čizme 2
H&M šljokičaste srebrne čizme

H&M čizme najefektniji su dio svakog looka!

Iako zimski period ne možemo zamisliti bez basic komada, dio budžeta odvajamo i za statement komade koji će začiniti svaki outfit. Upravo jedne takve čizme, pronašli smo unutar nove kolekcije brenda H&M.

H&M šljokičaste srebrne čizme

Riječ je o upečatljivom šljokičastom modelu u srebrnoj boji s visokom petom. Ove će čizmice probuditi pravu divu u vama i mamiti poglede gdje god se pojavite.

H&M šljokičaste srebrne čizme

Savršen su izbor za žene koje pršte od samopouzdanja i vole se isticati, a vašem će looku dati jednu glam notu. Odlično će izgledati uz slip, baršunaste i pletene haljine i mini suknje, ali i na basic crne hlače ili tajice.

H&M šljokičaste srebrne čizme

Jedina mana im je oblik pete, međutim kada se u njima pojavite nitko neće obraćati pažnju na petu. Cijena ovog efektnog para je 69,99€, a možete ih ugrabiti preko H&M web trgovine.