FOTO by Zara

Moda

Zara jeans čizme najefektniji su dio svakog looka!

Daria Lovrić 03. listopada 2022.

Ljubimice iznad koljena u traper izdanju osvojile fashionistice!

Početkom svake sezone s velikim uzbuđenjem pretražujemo web shopove kako bi našu garderobu oplemenili novim IT komadima. Iako najčešće kupujemo basic komade u klasičnom izdanju koje ćemo nositi po nekoliko sezona, ponekad nam oko zaluta i prema statement komadima koji će začiniti svaki outfit.

Zara traper čizme iznad koljena 1
Zara traper čizme iznad koljena

Svaki dan je nova prilika da se skockamo i iznenadimo svojim modnim odabirom, iako češće posežemo za efektnim odjevnim komadima i obućom vikendom. Preko tjedna vrlo često nemamo niti vremena niti volje slagati upečatljive lookove, stoga je vikend pravo vrijeme da probudimo divu u sebi koja strpljivo u nama čuči ostalih pet dana.

Zara traper čizme iznad koljena 2
Zara traper čizme iznad koljena

Zašto su čizme iznad koljena ljubimice sezone? I ove godine nastavljaju svoju vladavinu!

Iako bez basic komada ne možemo zamisliti jesenski period vrijeme je za kupnju novih čizmica koje će mamiti poglede gdje god se pojavite. Čizme iznad koljena definitivno su najatraktivnija obuća i apsolutni su must have.

Zara traper čizme iznad koljena 3
Zara traper čizme iznad koljena

Efektne čizme iznad koljena u traper izdanju pronašli smo unutar Zara jesenske kolekcije. Popularan jeans, kao i svako godišnje doba odigrat će glavnu ulogu i zaokružiti cijeli outfit bez obzira na to u kojem ga obliku nosite.

Traper čizme iznad koljena možete kombinirati uz kožne suknje, pletene duge veste i kratke haljine s jesenskim printom. Sinonim su za ženstvenost i vašem će looku dati edgy dozu i podići samopouzdanje.

Zara traper čizme iznad koljena 4
Zara traper čizme iznad koljena

Ako su vas očarale ove upečatljive krasotice, možete tih pronaći na prodajnom mjestu ili potražiti putem Zara web trgovine, po cijeni od 599,90 kuna.