FOTO by JoyJolt

Dekor

Crne s jedne, prozirne s druge strane! Mickey Mouse kristalne čaše dolaze u dvije dimenzije!

Viktoria Mikulić 13. lipnja 2023.

Potpuno uživanje u čaši do posljednjeg gutljaja...

Mickey Mouse je pravi original i nadahnjuje kreativnost već više od 90 godina.

Luksuzna Disneyjeva kolekcija slavi Mickeyjev globalni utjecaj i inspiraciju na pop kulturu, prošlost, sadašnjost i budućnost, što će sigurno potaknuti sreću u godinama koje dolaze. Ove prekrasne, elegantne kristalne čaše ručno su izrađene u Europi od vrhunskih materijala koji ih čine savršenim dodatkom u vašem domu.

Set čaša s likom Mickey Mousea idealan za nazdravljanje!

Dio su JoyJolt Disney Mickey Luxury kolekcije staklenog posuđa u boji. Naručite svoju omiljenu… ili ih sakupite sve jer ove limitirane serije Disney čaše su tu za dobar provod – ali ne zadugo jer bi se zbog svog originalnog dizajna mogle vrlo brzo rasprodati.

Magija je svuda okolo… To je optička iluzija kao nijedna druga! Disneyjev Mickey s jedne strane, a vaše piće s druge, može li bolje? Riječ je o setu prozirnih i crnih čaša za piće koji donosi luksuz pićima i vašem interijeru.

Osim čaša za vino i šampanjac, tu su i primjerci za gin, martini, konjak, rakiju, liker, kao i za sok i vodu.

Ove luksuzne čaše omogućuju vam da svaki koktel pretvorite u novo i jedinstveno iskustvo. Ugodne su za držanje u ruci, lagane, praktične i moderne, što ujedno znači i da su savršen poklon dragoj osobi, ako ih već ne kupujete sebi.

Više detalja o ovoj elegantnoj kolekciji potražite na Amazonu ili putem službene web trgovine joyjolt.com!