FOTO by Toynk

Dekor

Set od četiri čaše za aperitiv s likom Mickey Mousea idealni za nazdravljanje!

Antonija Andabak 08. kolovoza 2021.

I otvaranje apetita!

Ima li što bolje od ručka pri čemu s prijateljima ili obitelji nazdravite dobrom rakijicom za sve buduće, dobre trenutke? To smo nekako i mislili, a jeste li bili svjesni činjenice da izgled čaša, tanjura i serviranje pribora za jelo može itekako poboljšati dojam cjelokupnog ručka ili večere?

Ako niste, prisjetite se svojih reakcija na lijepo ukrašen stol, zanimljive držače za pribor za jelo ili divno ukrašenih čaša za vino ili aperitiv! Kada smo već kod aperitiva ili čašica za “nešto kratko” pronašli smo apsolutno preslatki set od četiri staklene čašice s printom Mickey Mousea koji će osobito oduševiti sve kolekcionare stvarčica s ovim Disney likom!

19.99$

Kako i sam opis čaša kaže, pokažite svoju naklonost prema ovom animiranom liku i svojim prijateljima poslužite omiljeno piće za odrasle u kvalitetnim, staklenim čašama – s četiri različita Mickey Mouse dizajna. Zvuči zabavno?

Ako vas u društvu broji više fanova, zasigurno ćete htjeti kupiti još koji set, nek’ se nađe, a isti može savršeno poslužiti kao dražestan poklon!

U svaku čašicu možete natočiti 0,5 dcl omiljenog pića za nazdravljanje povodom rođendana ili jednostavno za “majmunovo“, a kako bi vaš novi set što duže ostao u prvotnom stanju, imajte na umu da se ove čašice peru ručno, te ih nikako ne stavljajte u mikrovalnu ili perilicu posuđa.

19.99$

Ovaj set, čija cijena iznosi 130,00 kuna i još mnogo preslatkih Mickey stvarčica, pronađite na ovom linku!