FOTO by Instagram @ecoronadobeauty / @medaline_petch / @hair_designs_by_kb

Ljepota

Copper crvena – breakout boja kose za proljeće 2024.!

Daria Lovrić 23. veljače 2024.

Ova „skupa“ nijansa razlog je da što prije dogovorite termin kod frizera!

Bakrena, kestenjasta i mandarina samo su neke od nijansi vatrene crvene za koje mnogi stručnjaci predviđaju da će se isticati ovog proljeća. Želite li nekoliko promjena u vašem stilu, proljeće je pravo vrijeme da osvježite svoju boju kose i odlučite se za bogate i efektne nijanse.

Ovo ne mora nužno značiti da se morate odlučiti za drastične promjene, međutim sudeći prema trendovima u 2024. crvena boja kose dominirat će hair salonima.

Vatreni pramenovi – transformacija koju priželjkujete

Slavni frizer i osnivač Mydentity Guy Tang kaže da će bakrena kosa, koja je već u trendu i dalje biti dominantna u proljeće jer je to savršena nijansa za izlazak iz mračne i ćudljive zime.

Crvena boja kose odvažna je i upečatljiva te vam omogućava da uvijek budete primijećeni. Ove sezone nosi se vatreno crvena koja čak vuče i na narančasto. Priželjkujete li ovu seksi promjenu, a niste sigurni koju nijansu izabrati, posavjetujte se sa svojom frizerkom prilikom odabira kako bi boja koju ste odabrali odgovarala vašem tonu kože.

Ovo ne znači nužno da morate biti drastični i iz svijetle platinasto plave ili duboke smeđe ići u jarko crvenu. Za početak se poigrajte crveno-narančastim tonovima koji će vašu plavu transformirati u medeno crvenu ili vašu bogato smeđu u kestenjasto crvenu.

Koliko je crvena boja popularna govori i činjenica da su mnoge poznate dame bile ili još uvijek jesu crvenokose. Neke od njih su Rihanna, Isla Fisher, Christina Hendricks, Zendaya, Cynthia Nixon, zvijezda serije Riverdale Madelaine Petsch, Kate Walsh, Emma Stone i mnoge druge.

Kako bi vaša bakrena nijansa ostala živahna, sjajna i prpošna preporučuje se korištenje šampona koji štiti boju jer takvi preparati kosu opskrbljuju vlagom i produžavaju trajanje vaše boje što je duže moguće.

Priroda se polako budi, pa je vrijeme da i mi izađemo iz zone komfora i priuštimo si totalni makeover!