FOTO by Instagram @alex.mercedesss / @rcollectivesalon

Ljepota

Jesenski vatreni pramenovi – transformacija koju priželjkujete

Mia Vodopija 23. rujna 2021.

Boja prirode nije jedina koja će se promijeniti...

Ako ste prirodna plavuša ili brineta, ne znači da nikada ne možete isprobati onu zanimljivu suprotnu stranu spektra boje kose. To je ono što zovemo „najbolje od oba svijeta“.

Za brinete, nevjerojatno je lako posvijetliti vaš cjelokupni izgled i prigrliti višedimenzionalnu grivu dodavanjem nekoliko pramena zlatne, medene ili bakrene boje.

Gotovo nikad nije loše vrijeme za dodavanje još jedne boje (ili njih nekoliko) na smeđu bazu kose, bez obzira na godišnje doba. Dok trendovi u boji kose dolaze i odlaze (i vraćaju se i opet odlaze), smeđo-crvena kosa oduvijek je bila dobar izbor boje.

Ako želite nešto što izgleda klasično, ali nije previše u trendu, ova nijansa je solidan izbor.

U ovoj crveno-smeđoj boji postoji nešto što odgovara svakom godišnjem dobu, a ove godine ćemo viđati sve više ovih prekrasnih ‘auburn’ nijansi u frizerskim salonima i na Instagram profilima.

Crveno-smeđi pramenovi će dobro pasati uz jesenske promjene boja, ali i uz vašu novu jesensku garderobu. Ako ste brineta i smatrate da vam crvenkasti tonovi ne bi dobro stajali, mi smo tu da vas uvjerimo u suprotno.

Šminku možete promijeniti i uvesti neke nove boje, poput zelenog tuša ili (ako se osjećate hrabro) zelenog sjenila. Zelena je dobra suprotnost crveno-smeđoj boji, a ako dodate malo glittera na oči i ostalih sjajnih proizvoda poput sjajila, uvjereni smo da će vas apsolutno svi zamijetiti.

Priroda se mijenja, pa se mijenjamo i mi s njom! Nadamo se da smo vas uspjeli nagovoriti na novu boju kose (ili barem pramenove), kojima biste osvježili vaš izgled.