FOTO by Primark

Dekor

Coca-Cola prostirka za piknik je sve što nam treba u narednim mjesecima!

Daria Lovrić 31. svibnja 2023.

Nemate vremena za vikend putovanje? Organizirajte piknik!

Ovih dana slobodno možemo reći da ne znamo što nam to donosi sutra. Jedan dan temperature se bliže okruglom broju 30, drugi dan pada kiša i slojevito se odijevamo. Ipak, još uvijek se nalazimo u prijelaznom razdoblju, ali nestrpljivo čekamo tople dane okupane sunčevim zrakama.

Coca-Cola prostirka za piknik 1
Coca-Cola prostirka za piknik

Vjerujemo da će se dolaskom lipnja vrijeme popraviti i stabilizirati te da ćemo što više vremena provoditi na otvorenom u prirodi. Vjerujemo da jedva čekate šetnje obližnjim parkovima, piknike na otvorenom i ispijanje kave na terasama kafića, posebice ako živite u stanovima.

Ovih dana kreće sezona piknika i pravo je vrijeme da si pronađete prostirku uz koju ćete u ovoj aktivnosti uživati još više.

Nosimo sa sobom na piknik!

Kako bi vam olakšali potragu predstavljamo vam efektnu piknik “deku” koju smo pronašli unutar Primark asortimana.

Coca-Cola prostirka za piknik

Ova Coca-Cola prostirka podstavljena je za vrhunsku udobnost i ima crveni i ružičasti karirani uzorak s logotipom Coca-Cole. Sve što vam je potrebno za piknik iz snova je Coca-Cola prostirka, divna lokacija, hrana i piće, zaštitni faktor i posebna osoba koja će vam praviti društvo.

Sama organizacija piknika ne iziskuje mnogo novca niti vremena i odličan je način za bijeg od gradske vreve. Vjerujemo da vas je ova predivna i upečatljiva prostirka potaknula da ga organizirate češće, stoga za vikend obavezno skoknite do Ljubljane.

Coca-Cola prostirka odlična je za spomenute piknike, ali i kapiranja, odmor na plaži ili u dvorištima, a njezina cijena iznosi £10.