FOTO by Etsy / Amazon

Dekor

Preslatke šarmantne košare koje nosimo sa sobom na piknik!

Daria Lovrić 28. travnja 2023.

Priroda, ukusna hrana, dekica, čaša vina i voljena osoba sve su što želimo ovog vikenda!

Nakon nekoliko kišovitih dana maštamo o sunčanom vikendu, barem preko dana. Svakim danom priroda oko nas je sve ljepša i bogatija, a mi jedva čekamo druženja na otvorenom.

Etsy – $68.89

Vjerujemo da će baš ovog vikenda mnogi od vas upaliti roštilj i po prvi put ove godine organizirati cjelodnevno druženje na otvorenom kako bi proslavili neradan dan.

Ako živite u stanovima, zaputite se u obližnje parkove, a ukusnu hranu pripremite kod kuće.

H&M – $42.99

Organizirajte piknik iz snova!

Ne postoji bolji način opuštanja od ležanja u hladu na livadi uz cvrkut ptičica i udisanju mirisa procvalog cvijeća. Organiziranje piknika teče vrlo brzo i nije vam potrebno puno stvari kako bi maksimalno uživali i odmorili misli.

Amazon – $58.89

Najvažnije je pronaći mjesto, ponijeti prostirku ili dekicu, pripremiti hranu i piće, odjenuti se udobno, namazati lice sa zaštitnim faktorom i odabrati jednu ili više osoba koje će vam praviti društvo.

H&M – $49.99

Vjerujemo da gotovo sve što vam je potrebno već imate kod kuće, međutim ako ste u potrazi za piknik košarama, možda vam se svidi neki od modela koje smo pronašli unutar web trgovina Etsy, Amazon, Zara HOME i H&M.

Etsy – $64.18

Pleteni modeli od rafije, ratana i sličnih materijala vrlo su lagani, dovoljno prostrani za sve vaše specijalitete i izgledaju preslatko.

Zara HOME – 69,99 €

Mi osobno najviše preferiramo vintage elemente stoga nam se najviše dopada model s crveno-bijelim kariranim uzorkom koji unosi retro notu u dizajn.

Amazon – $19.97

U narednim mjesecima kada god poželite pobjeći od gradske vreve i uživati u nekoliko sati mira, piknik je odlična opcija.

Sama organizacija ne iziskuje mnogo novaca i vremena, stoga se nadamo da su vas ove šarmantne košarice ponukale da ga češće organizirate.