FOTO by CCC

Moda

CCC torbice u boji čokolade koje će unijeti toplinu u jesenski outfit

Daria Lovrić 28. rujna 2022.

10 najljepših crossbody modela koji će podići svaki look!

Kako god vaš dan izgledao i bez obzira planirali odlazak na kavu u grad, na posao ili ste možda pozvani na večernji event ili svečani događaj, torbica je glavni modni dodatak bez kojeg ne možemo zamisliti život. Obavezan je detalj svakom stajlingu jer u njoj držimo sve esencijalne stvarčice koje nam trebaju i koje koristimo svakodnevno.

CCC smeđa torbica 1
Smeđa torbica – 349,90 kn

Najčešće se radi o sitnicama koje imaju veliku važnost. To su primjerice mobiteli, ključevi od kuće i auta, novčanik, ruž, žvakaće, maramice i sličan popratni sadržaj. Vjerujemo da svaka žena u svom ormaru posjeduje barem nekoliko modela radilo se o malim, velikim, clutch ili crossbody torbicama.

CCC smeđa torbica 2
Smeđa torbica – 299,90 kn

S obzirom na to da smo zakoračili u jesenski period, vrijeme je da jarke i hladne tonove zamijenimo čokoladnim nijansama i unesemo toplinu u naš outfit.

Camel, kremasto smeđa, boja konjaka ili kestena – HIT jesenske nijanse

Sve nijanse omiljene smeđe odlično će se uklopiti u jesenski štih i podići naše lookove. Upravo zato smo se bacili u potragu za crossbody torbicama s efektnim lancem koje nosimo preko ramena u dubokoj i bogatoj nijansi čokolade.

CCC smeđa torbica 3
Smeđa torbica – 329,90 kn

Unutar CCC jesenske kolekcije pronašli smo 10 neodoljivih modela koji će se predivno uklopiti u jesenske lookove i moći ćete ih nositi u baš svakoj prigodi.

U casual varijantama odlično će izgledati uz jeans i gležnjače te kožnu jaknu ili kaput, dok ih u nešto posebnijim prigodama uparite sa smeđim kaputom i čizmama iznad koljena.

U galeriji pogledajte naše favorite s cijenama i pronađite svoju ljubimicu ili bacite pogled na CCC web trgovinu.