FOTO by CCC

Moda

Camel, kremasto smeđa, boja konjaka ili kestena – 15 CCC torbica već od 89 kuna!

Viktoria Mikulić 01. rujna 2021.

Torbe su oduvijek predstavljale jednu od najvećih slabosti pripadnica nježnijeg spola...

To što su muškarcima automobili, ženama su definitivno torbe. Ovaj modni dodatak nepresušna je inspiracija brojnim brendovima koji nam iz sezone u sezonu donose sve posebnije primjerke kojih se ne možemo zasititi.

U torbici držimo sve one esencijalne stvarčice koje koristimo na svakodnevnoj razini. Mobiteli, ključevi, novčanik i ruž za usne samo su neki od dodataka koje uvrštavamo u svoju torbu i bez kojih ne možemo zamisliti dan.

U današnje vrijeme, na tržištu možemo pronaći različite stilove torbi za svačiji ukus. Nekome će predimenzionirane torbe biti one najdraže s puno malenih pretinaca u koje možemo sakriti štogod poželimo. Drugi će pak uživati u crossbody torbicama s efektnim lancem koje nosimo preko ramena.

Tu su i torbice u obliku kovčega, bucket ili tote modeli, kao i onaj koji je trenutno na visokoj ljestvici među brojnim trendsettericama : baguette torbe.

Tu su i razni detalji na koje obraćamo posebnu pozornost prilikom kupnje torbe, kao što u zakovice, resice, cirkoni,a vrlo često iste biramo i prema bojama.

Tamna čokolada je novi nude – savršeni jesenski nokti su tu!

Bez obzira koja bila vaša omiljena, ovisno o godišnjem dobu, svoju garderobu i popratni accessories prilagođavamo tonovima aktualne sezone. Jesen je oduvijek bila sinonim za smeđu boju koja nam nudi pregršt ideja pa smo tako predstavili manikuru u čokoladnoj nijansi, a sada su na red došle i torbice u smeđim tonovima.

Camel smeđa, boja konjaka, kestena ili kremasto smeđa, sve su tu da podignu naše outfite i očaraju prolaznike.

Modni trgovački lanac CCC donosi čak 15 modela torbica u smeđim nijansama. U nastavku otkrivamo i njihove cijene:

Sve modele možete pronaći OVDJE.