FOTO by Calzedonia

Moda

Calzedonia čarape naš su najslađi odabir za ovu sezonu!

Mia Vodopija 28. rujna 2021.

Zaljubite se u ove nezaboravljive čarape

Jesenska hladnoća nam polako kuca na vrata i vrijeme je za toplije slojeve. Iako je zadnjih nekoliko dana bilo jako toplo, ne dajte da vas to zavara – kalendarska jesen je službeno tu.

Vrijeme je da pospremimo naše sandale, japanke i platnene lagane tenisice. Dolazi nam doba čizmi, gležnjača, kaputa i jakni, čemu se baš veselimo s obzirom na to da je prošlo ljeto bilo jedno od najtoplijih ljeta ikada.

49,90 kn

Chilly temperature nas mame da se zabundamo, ali i da budemo ženstvene. Kako spojiti bijeg od hladnoće i ženstvenost? Jednostavno – spojit ćemo ih u čarapama!

49,90 kn

Kratke ili duge čarape, najlonke ili grilonke, one samostojeće ili pak termo… izbora je zbilja puno. Ako ste fan klasičnog stila, onda možete izabrati jednobojne čarape, a ako preferirate nešto modernije, čarape sa Snoopyjem ili čarape s mašnicama su odlična opcija.

49,90 kn

Mi smo odlučili istražiti Calzedonia ponudu i pronašli odlične čarape koje bi se svidjele čak i onima najzahtjevnijima. Checkirajte naše izbore u galeriji ispod:

Uz tople i stylish Calzedonia čarape, gležnjevi su u trendu i ove jeseni. Ako tako savršeno izgledaju na lutkama u izlozima, zamislite kako bi tek vama pristajale.

Ako svom dnevnom i večernjem looku želite dodati autentičan pečat, odaberite jedne od pristiglih čarapica koje će biti točka na i svakom outfitu.