FOTO by Mango

Moda

Brončani Mango top utjelovljenje je elegancije i šarma!

Daria Lovrić 14. ožujka 2023.

Upečatljivi primjerak koji nosimo u svečanim i večernjim prigodama!

Kod kupnje novih odjevnih komada važno je dobro razmisliti prvenstveno o postojećim bazičnim komadima koje već posjedujemo. Kod odabira upečatljivih eye-catching modnih komada važno je pripaziti da ih možemo kombinirati s većim dijelom garderobe.

Ono što nas najviše veseli je činjenica da malom promjenom obuće ili modnih dodataka možemo transformirati svoj look i kreirati mnoštvo različitih stylinga.

Top s cvjetnim detaljima ostavlja bez teksta

Mango je jedan od omiljenih modnih brendova koji nas neprestano osvajaju svojim kolekcijama i efektnim odjevnim komadima koji nas mame u shopping. Gotovo da nema kolekcije u kojoj ne pronađemo barem jedan model koji se ističe svojim posebnim i efektnim dizajnom.

Mango top
Mango top

Ovog puta, zapikirali smo komad koji će očarati odvažne fashionistice. Riječ je o upečatljivom topu u brončanoj boji kojeg krasi oversize cvjetni detalj od sjajne tkanine.

Brončana boja spada u kategoriju toplih, bogatih i raskošnih boja i odiše elegancijom. Smatra se utjelovljenjem profinjenosti i šarma posebice kada dolazi rasprostranjena na chic odjevnom komadu.

Crop top u metalik brončanoj nijansi ima tanke naramenice i voluminozni cvijet na prednjoj strani. Elastična tkanina omogućava ugodno prianjanje, nošenje i udobnost pri svakom koraku.

Ovaj top možete kombinirati uz mnoštvo odjevnih komada poput casual traperica, jeans suknji, bezvremenskih bijelih hlača i satiniranih plisiranih suknji.

Ako je i vas očarao ovaj šarmantni primjerak, potražite ga na prodajnim mjestima ili putem Mango web trgovine, po cijeni od 45.99 €.