FOTO by Instagram @fashionistandtravel

Moda

Zara top s cvjetnim detaljima ostavlja bez teksta

Daria Lovrić 17. svibnja 2022.

Statement komad za večernje izlaske kojeg želimo u svom ormaru

Visoke temperature su nas potaknule da krenemo u potragu za atraktivnim ljetnim komadima koji će nam biti glavni izbor kad je riječ o večernjim izlascima.

Zara je jedan od modnih brendova koji nas neprestano osvaja svojom ponudom trendi odjevnih kombinacija i modnih dodataka. Gotovo da nema tjedna, a da ne pronađemo barem jedan model koji se posebno ističe svojim dizajnom i odskače od ponude konkurencije.

Unutar njihove ponude uvijek se može pronaći za svakog ponešto, međutim mi smo zapikirali komad koji će očarati odvažne fashionistice.

Riječ je o crop topu boje pijeska sa srcolikim izrezom i otvorenim ramenima. Ovaj efektan bustier ima dva voluminozna cvjetna detalja sprijeda u ravnini prsa. Elastično nabiranje omogućava mu ugodno prianjanje, olakšava nošenje i omogućava udobnost.

Možete ga kombinirati uz bezbroj modnih komada u svim bojama – slobodno se poigrajte zanimljivim hlačama ili suknjama u popularnim IT bojama kako bi stvorili kontrast i atraktivan outfit vrijedan pažnje svakoga tko vas sretne.

Ako niste ljubiteljica jarkih boja, ne brinite, odlično se spaja s crnom i bijelom bojom, a njegova zanimljiva boja pijeska dodatno će naglasiti ljetni brončani ten.

U tom slučaju ga obavezno spojite s vrtoglavo visokim potpeticama i mini torbicom i neka najluđa noć započne.

Za sve koji ovo ljeto žele nositi ovaj crop top, naručiti ga možete putem LINKA po cijeni od 299,90 kuna.