FOTO by Bridgerton

Dekor

Bridgerton set šalica će ispijanje kave i popodnevne čajanke podići na viši nivo!

Daria Lovrić 07. lipnja 2023.

Dragi čitatelju, kada ugošćuješ svoje najbliže prijatelje, moraš imati set posuđa koji pristaje takvoj prigodi…

Otkad se pojavila na Netflixu na Božić 2020. godine, serija „Bridgerton“ postala je veliki hit, pogotovo među ljubiteljicama romantičnih priča. Romani na kojima se temelji serija „Bridgerton“ odvijaju se tijekom ranog 19. stoljeća, a koliku je popularnost stekla serija već vidimo i u modnom svijetu te uređenju interijera.

Bridgerton set šalica 1

Uski korzeti, satinirane košuljice, romantični čipkasti modeli i nježni cvjetni uzorak krase kolekcije popularnih brendova, dok u naš dom unosimo bogato ukrašene dekoracije koje nas vraćaju u neka davna vremena.

Šalice upečatljivog dizajna u kombinaciji s elegantnim minimalizmom oduševit će vaše goste!

Bez obzira njegujete li minimalizam ili odvažan stil uređenja, pronašli smo ljupke šalice za kavu kojima nećete moći odoljeti. Primark je lansirao Bridgerton set šalica u nježnim pastelnim bojama – ružičastoj, zelenoj, bež i predivnoj lila nijansi.

Bridgerton set šalica 2
Bridgerton set šalica

Iako se ne možemo zamisliti da živimo u viktorijanskom vremenu, ima nešto u tome da svaki slobodan trenutak provodimo u ispijanju kave ili čaja i razgovoru s najboljom prijateljicom o najnovijim tračevima i događajima koji nas očekuju.

Možda ne nosimo bogate krinoline, glamurozan nakit i raskošne frizure, a muškarci nam se ne dolaze udvarati s buketom cvijeća, dok obavezna pratnja stoji u kutu sobe i pazi da sve prođe u najboljem redu, ponekad imamo osjećaj da živimo jednako drmatično baš poput likova iz serijala Bridgerton.

Ispijanje kave, čaja ili drugog toplog napitka iz ovih ljupkih šalica s pripadajućim tanjurićima unijet će notu elegancije u popodnevni odmor i druženje s BESTie. Bridgerton set sastoji se od dvije šalice i tanjurića koje krase završni zlatni detalji i logotip Lady Whistledown.

Dragi čitatelji, kada ugošćujete svoje najbliže prijatelje i obitelj, sasvim je ispravno da imate set posuđa koji pristaje takvoj prigodi, stoga, planirate li se uskoro zaputiti u Ljubljanu, obavezno svratite u Primark i potražite ovaj ljupki set šalica, po cijeni od samo £10.