FOTO by IMDb

Film

Kreće snimanje 3. sezone serije Bridgerton

Daria Lovrić 21. srpnja 2022.

U stilu Lady Whistledown došlo je obrata - doznali smo tko je u glavnim ulogama i što nas sve očekuje...

Otkad se pojavila na Netflixu na Božić 2020., serija „Bridgerton“ postala je veliki HIT diljem svijeta, pogotovo među ljubiteljicama romantičnih priča.

Povijesna drama prati osmero djece iz obitelji Bridgerton, a radnja se temelji se na romanima Julije Quinn.

Bridgerton 3. sezona 1
Bridgerton 3. sezona

Bridgerton – Netflixova HIT romansa vodi nas u 18. stoljeće i svijet engleskog visokog društva

U prvoj sezoni gledali smo najstariju kći Daphne, koja se morala snalaziti u visokom društvu kako bi pronašla idealnog ljubavnog partnera, dok su nas u drugoj sezoni oduševili zgodni Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) i njegova vikontesa.

Sve što trebate znati o trećoj sezoni serije „Bridgerton“

Netflix je još u travnju 2021. iznenadio brojne obožavatelje Shondaland showa, otkrivajući da ćemo u svijetu romana Julije Quinn uživati zasigurno još dvije sezone (a možda i 8). Od tada strpljivo čekamo nove informacije i datum izlaska novih epizoda.

Bridgerton 3. sezona 2
Bridgerton 3. sezona

S oduševljenjem najavljujemo da je započelo snimanje 3. sezone, a znamo i najvažnije informacije. Netflix je objavio video isječak sa seta koji prikazuje naše miljenike u različitim izdanjima.

Među poznatim licima u 3. sezoni Bridgertona možemo očekivati povratak Jonathana Baileya (Anthony), Adjoe Andoh (Lady Danbury), Golde Rosheuvel (Kraljica Charlotte), te Nicole Coughlan (Penelope), Lukea Thompsona (Benedict Bridgerton), Phoebe Dynevor (Daphne Bridgerton), Claudie Jessie (Eloise Bridgerton) te Lukea Newtona (Colin Bridgerton).

Na kraju druge sezone Eloise je otkrila tajnu Lady Whistledown i prekinula druženje sa šegrtom Theom radi sumnji na koje ju je navela Penelope.

Također, vidjeli smo kako Benedict napušta umjetničku školu te kako Colin govori svojim prijateljima da se nikada ne bi udvarao Penelopi.

Kateina sestra Edwina i mama Mary boravit će u Londonu, a kraljica Charlotte spomenula je da bi Edwinu mogla spojiti sa svojim nećakom princom Friedrichom (Freddie Stroma), koji se udvarao Daphne u prvoj sezoni.

Bridgerton 3. sezona 3
Bridgerton 3. sezona

An Offer From a Gentleman

Treći roman iz serije o obitelji Bridgerton donosi predivnu ljubavnu priču inspiriranu bajkom o Pepeljugi. Nezakonita kći grofa od Penwooda, Sophie Beckett, nikad nije bila prihvaćena u pristojnom društvu. Njezini prijatelji i kolege skuju plan koji će joj omogućiti odlazak na ples obitelj Bridgerton. Tamo upoznaje zgodnog Benedicta Bridgertona i zaljubi se u njega.

Ipak, došlo je do obrata – treća sezona serije neće pratiti Benedicta i njegovu izabranicu nego romansu Colina i Penelope. Tijekom razgovora na Netflixovom događaju, Coughlan je otkrila da će veza između Penelope i Colina biti zakomplicirana njezinim aktivnostima kao Lady Whistledown i njezinim sukobom s Eloise.

„Kao i Lady Whistledown, već neko vrijeme čuvam tajnu i mogu vam svima potvrditi da je treća sezona ljubavna priča Colina i Penelope”, rekla je. „Čuvala sam tu tajnu od drugog tjedna u drugoj sezoni.“napomenula je Coughlan (Penelope).

Bridgerton 3. sezona 4
Bridgerton 3. sezona

„Jess je razgovarala s Lukeom i sa mnom tijekom druge sezone i mislim da će ljudi biti stvarno opsjednuti. Mislim da će i obožavatelji knjiga biti sretni.“ – ističe Penelope. Na pitanje koliko će seksi treća sezona biti -„Superseksi, kao prva sezona ili čednija, poput druge sezone“ – Coughlan je odgovorila – „Vjerojatno će biti kao prva“. Producentica serije Jess Brownell objasnila je u intervju za Variety: „Stvarno osjećam da je vrijeme za Colina i Penelope“.

U trećoj sezoni Pen će se posvetiti zadatku pronalaska muža, budući da će joj brak dati neovisnost koja joj je potrebna da i dalje bude Lady Whistledown. Nakon što se Colin vrati s putovanja, pokušat će popraviti njihovo prijateljstvo pomažući joj u gradnji samopouzdanja. Dok njihovo prijateljstvo bude raslo i Penelope bude tražila muža, njihovi osjećaju izaći će na vidjelo.

Upoznat ćemo i nova lica!

Deadline je objavio da će se britanska glumica Hannah Dodd pridružiti seriji kao Francesca, šesto najstarije dijete Bridgertona.

Osim nje, upoznat ćemo i muške likove poput Daniela Francisa – karizmatičnog muškarca koji izaziva i pozornost i “bijes” među ženama, Sam Phillipsa će glumiti lorda Deblinga – ekscentričnog muškarca koji ima dovoljno novca da zadrži svoje čudne interese i privuče pažnju žena te Jamesa Phoona.

S obzirom na to da je snimanje započelo, nove epizode možemo očekivati u proljeće ili ljeto 2023.