FOTO by HIPNOS AND NICTE HOME

Dekor

Šalice upečatljivog dizajna u kombinaciji s elegantnim minimalizmom oduševit će vaše goste!

Daria Lovrić 03. ožujka 2023.

Nisu li ovo najljepše šalice koje ste ikada vidjeli?

Pažljivo birani detalji našem domu daju dušu i unose toplinu. Ovisno o stilu koji prevladava u vašem interijeru i vašim preferencijama birajte posuđe i druge dekoracije jer će baš one podići vaš prostor na jednu višu razinu i kreirati cozy atmosferu.

HIPNOS AND NICTE šalica
HIPNOS AND NICTE šalica

Vjerujemo da već imate svoju omiljenu šalicu, međutim sada je idealan trenutak da je zamijenite s nekom drugom. Kako bi vas inspirirali, predstavljamo vam predivan set šalica koje će unijeti dozu elegancije već s prvom jutarnjom kavom.

Minimalističke šalice u elegantnom izdanju za lijepe trenutke s najmilijima

Bez obzira na to volite li jutarnju kavu piti sami u tišini ili s voljenom osobom, volite li tursku, cappuccino ili bijelu kavu, uz ove elegantne šalice od porculana ispijanje kave bit će još dragocjenije i ljepše.

Šalice minimalističkog, ali efektnog dizajna pronašli smo unutar predivnog asortimana brenda HIPNOS AND NICTE HOME. Popularan brend nudi mnoštvo detalja za dom, počevši od lampi, ukrasnih jastuka, staklenih detalja, ali i namještaja, međutim našu su pažnju ukrale šalice.

Predivne šalice imaju dizajnersku estetiku koja malo koga ostavlja ravnodušnim, a koja na savršen način spaja minimalizam i upečatljiv dizajn.

Chic šalice imaju zanimljive oble linije i predivnu ručku te dolaze u nekoliko pastelnih boja – žutoj, zelenoj, lila, kao i bijeloj s terrazzo efektom koja je ujedno i naš favorit.

Želite li u svoj prostor unijeti jednostavne i nježne linije svoj set šalica možete naručiti putem web trgovine brenda HIPNOS AND NICTE HOME po cijeni od €55,99.