FOTO by Next

Dekor

Božićno drvce u obliku šašavog gnoma mami osmijeh na lice!

Daria Lovrić 27. studenoga 2023.

Veseli primjerak alternativa je klasičnom boru!

Nekad nam je potrebno vrlo malo kako bismo popravili raspoloženje. U nadolazećem periodu, ono što nam u trenu može izmamiti osmijeh na lice su božićne dekoracije.

Božićno drvce gnom 1
Božićno drvce gnom

Stvaranjem tople i ugodne božićne atmosfere u naš dom unosimo uzbuđenje blagdana. Čak i ako božićno drvce ukrašavate na sam Badnjak, pažnju posvetite odabiru sitnica za vaše stolove, komode, kuhinjske otoke te ih ukrasite lampicama, šarenim kuglicama, božićnim svijećama i drugim blagdanskim ornamentima.

Božićno drvce gnom 2

Božićno drvce je u božićnom periodu centar našeg doma, a unazad par godina izbor je sve veći, barem što se tiče onih umjetnih. Do sada smo predstavili umjetna drvca u ružičastoj, crnoj i zlatnoj boji, boji breskve te drvena minimalistička drvca.

Popularni brend Next nedavno je lansirao osvijetljeno božićno drvce u obliku snjegovića, a sada je stiglo na red i ono u obliku gnoma.

Inspiracija za vaše ovogodišnje božićno drvce!

Gnomovi su mitološka bića s bradama i karakterističnim kapama. U nekim pričama i legendama, gnomovi su prikazani kao zaštitnici prirode, posebno šuma i vrtova. S vremenom su postali popularni u suvremenoj kulturi, osobito kroz književnost, umjetnost i uređenje doma gdje se često koriste kao ukrasne figurice.

Naime, Next je u svoj HOME asortiman uvrstio osvijetljeno božićno drvce čiji vrh predstavlja glavu gnoma, ukrašenu prugastom crveno-bijelom kapom i okruglim nosićem.

Uz drvce dolazi i postolje u obliku šljokičastih crnih čizmica. Drvce krasi 200 toplo bijelih LED lampica i visoko je čak 180 centimetara.

Ovaj primjerak će odlično izgledati u dnevnom boravku, na podestu ili u dječjoj sobi, a možete ga naručiti putem Next web trgovine, po cijeni od £99.