FOTO by Next

Dekor

Osvijetljeno božićno drvce u obliku snjegovića izmamit će osmijeh na lice svim ukućanima!

Daria Lovrić 31. listopada 2023.

Najslađa alternativa klasičnom boru!

S nestrpljenjem iščekujemo dolazak najljepšeg mjeseca u godini, dok svakim danom otkrivamo sve više zanimljivih ideja kojima možemo obogatiti naš životni prostor.

Božićno drvce u obliku snjegovića 1
Božićno drvce u obliku snjegovića

Popularni trgovački lanci već su krenuli s predstavljanjem božićnog asortimana, a mi smo već neke od njih pospremili u svoje košarice.

Ponuda je zaista opširna i imamo prilike pronaći klasične dekoracije u potpuno novim izdanjima, simpatične modne dodatke za naše kućne ljubimce te neobične primjerke božićnih drvaca koji nas oduševljavaju.

Božićno drvce u obliku snjegovića 2

Nedavno smo Vam predstavili božićno drvce u zlatnoj boji, te zidno božićno drvce za sve ljubitelje minimalističkog nordijskog stila, a sada je vrijeme za nešto drugačije.

Svaka ideja donosi svoju čar i dodatnu radost, čineći blagdansko razdoblje posebnim i magičnim, posebice kada dolazi u preslatkom izdanju poput božićnog drvca nalik snjegoviću.

Neobično božićno drvce osvojilo je društvene mreže

Za lik snjegovića vezali smo se još kao mala djeca dok smo uzbuđeno čekali prve pahulje snijega. Unazad par godina nije bilo onog „pravog“ koji škripi pod nogama i mogli smo se sanjkati, grudati ili izrađivati snjegovića jedino ako bi se zaputili na neki od hrvatskih vrhova ili na skijanje.

Želite li uživati u veselom osmijehu preslatkog snjegovića unutar svog doma, onda razmislite o kupnji ovog preslatkog drvca. Naime, Next je lansirao već osvijetljeno božićno drvce čiji vrh predstavlja glavu snjegovića, ukrašenu kapom i šalom.

Uz drvce dolaze i pripadajuće rukavice u zelenoj boji, te postolje u obliku čizmica. Drvce krasi 180 toplo bijelih LED lampica, dolazi u bijeloj boji i visoko je čak 180 centimetara.

Svoj primjerak možete naručiti putem Next web trgovine, po cijeni od £99.