Iće & piće

Bounty Wafer Rolls – novo izdanje omiljene čokoladice s kokosom!

Viktoria Mikulić 13. ožujka 2024.

Ljubitelji kokosa, jeste li spremni za novu poslasticu?

Koliko god se trudili jesti zdravo (isprike onima koji se ni ne trude), jednome gotovo nitko ne može odoljeti, a to su slatkiši.

Iako su ljudi najčešće podijeljeni u dvije skupine, ljubitelji slatkih i slanih delicija, ovi koji vole slano zasigurno imaju barem jednu čokoladu ili keks kojem se uvijek rado vraćaju.

Rajski okus kojem nećete moći odoljeti

Za obožavatelje kokosa, to je najčešće Bounty, kultna čokolada brenda Mars punjena kokosom i čokoladom koja je predstavljena davne 1951. godine.

Nakon konzumacije ove prefine čokoladice, sigurno ste barem jednom pomislili kako bi bilo odlično da je u pakiranju još jedna, baš poput Milky Waya i njihovih Crispy Rollsa.

Želja mnogih konačno se ostvarila. Nakon što smo imali priliku isprobati Bounty Fudge čokoladne kockice, kao i Bounty Secret Centre ukusne keksiće, stiže nam Bounty Wafer Rolls, novo izdanje popularne čokoladice s kokosom koja se topi u ustima, ali ovog puta s hrskavim dodatkom.

Bounty novitet za sada je dostupan u Americi i Engleskoj, no sigurni smo da će vrlo brzo pronaći put i do maloprodajnih lanaca diljem Lijepe naše.

Imate li već na umu jednog obožavatelja kokosa s kojim ćete odmah podijeliti ovu vijest? Nadamo se da ćete već ovog proljeća imati priliku izneadite ga ovom sočnom poslasticom koja će osvojiti i najistančanija nepca.