FOTO by Instagram @treatsinstore / @middleeuropeansnacks

Dom

BOUNTY Secret Centre ukusni keksići pravi su ljetni užitak!

Daria Lovrić 07. kolovoza 2023.

Znamo gdje možete nabaviti ove nježne zalogaje s tropskim prizvukom!

Mirisi oživljavaju slike, osjećaje, uspomene i asocijacije. Kada bismo morali izabrati glavne mirise koji nas asociraju bezbrižno ljeto, to bi bili mirisi soli, kreme za sunčane i kokosa.

Ljubitelji kokosa konzumiraju ga u obliku raznoraznih deserata i slatkiša tijekom cijele godine, dok ovaj tropski okus ipak najviše dominira u ljetom periodu.

Hladni kokteli s dodatkom ruma i kokosa, božanstveni kremasti deserti i torte, parfemi, kreme za tijelo i snackovi s dodatkom kokosa naši su ljetni favoriti.

Čokolade i kokosa nikad dosta!

Kada kažemo kokos i čokolada, svi ljubitelji istog zasigurno odmah pomisle na jedno – Bounty čokoladicu. Ako ste obožavatelji mliječne čokolade i kokosa, onda Bounty definitivno nema konkurencije.

Ljubitelje klasične Bounty čokoladice oduševit će prhki keksi s kremastim punjenjem od kokosa i preliveni mliječnom čokoladom.

 Bounty Secret Center keksi 1
Bounty Secret Center keksi

Ukusni keksi Bounty Secret Center primamljiva su poslastica s tropskim prizvukom koji će vas s prvim grizom odvesti mislima u ljepše krajeve. Kakao nježni zalogaji keksići imaju meku kokosovu kremu koja im daje tipičan tropski Bounty okus.

Ova poslastica idealna je za ljetne dane, stoga jedino što nam preostaje je u samo nekoliko klikova nabaviti potrebne zalihe u kojima ćemo guštati.

Cijena pakiranja Bounty Secret Center keksića od 123g, iznosi 3,83 €, a možete ih naručiti putem kavica.hr web trgovine.