FOTO by Asos

Moda

Biste li se udali u kratkoj vjenčanici? Asos primjerak s mašnom oduzima dah!

Viktoria Mikulić 12. siječnja 2024.

Planirate li ovog proljeća ili ljeta vjenčanje?

Ako u 2024. godini planirate izreći sudbonosno DA, zasigurno već pomno razmatrate sve detalje, a jedan od glavnih je odabir vjenčanice.

Svaka od nas još od djetinjstva sanja o čisto bijeloj haljini koja će oduzeti dah svih prisutnih, i za većinu mladenki je to duga haljina koja se vuče po podu, baš poput one Disneyevih princeza.

Ipak, današnje generacije su se promijenile, toga ne čudi što se umjesto krinolina češće biraju strukirane haljine, kao i saten umjesto čipke, te klasične vjenčanice umjesto onih s detaljima.

Biste li se odvažili na kratku vjenčanicu? Asos novitet plijeni pažnju!

Svatko ima pravo na svoj izbor, ipak je riječ o najvažnijem danu u životu, stoga svaka mladenka ima pravo uploviti u bračne ode u onome u čemu se osjeća najbolje.

O ukusima se ne raspravlja, no sigurni smo da bi mnoge buduće mlade mogle reći DA na vjenčanicu koju smo upravo pronašli. Iako je riječ o pomalo nekonvencionalnom primjerku, vjerujemo da će mnoge osvojiti jednostavna, kratka vjenčanica s Asosa.

Nesvakidašnja vjenčanica s mašnom oduzima dah!

Stylish vjenčanica bez rukava dolazi s debljim naramenicama, V izrezom predimenzioniranom mašnom na leđima. Model s web trgovine ovaj je ljupki primjerak iskombinirao s čipkastim rukavicama koje su dale glam notu klasičnoj silueti.

Ako i vi razmišljate o kratkom modelu vjenčanice, cijena Asos noviteta iznosi £108.00, a pronaći ga možete na LINKU!